Menu

Horecava 2017

Wij zien u graag op de Horecava

Van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 vindt in Amsterdam Rai de Horecava plaats. Bezoek onze stand in hal 1, stand 460. Dat kan u veel zakelijk voordeel opleveren.

Eén adres voor een compleet uitgeruste bar met maximaal rendement

Ontdek onze innovatieve totaaloplossing. Want wij bieden u alles wat nodig is voor een goed uitgeruste bar, die maximaal rendeert. Van (geautomatiseerde) bier- fris- en wijntaps, tapsystemen voor gedistilleerd, biertanks, lekbladen, spoelbakken, barkoelingen aangesloten op 1 centrale koelunit en fustenkasten tot een volledig ingerichte koelcel.

Kom zelf tappen

Graag laten wij u onze zelftap zien, waarmee u uw drankomzet verhoogt. Want uw gasten vinden het leuk om zelf te tappen en bovendien bespaart u ook nog eens op personeelskosten. Ook ideaal om in te zetten in rookruimtes! Probeer ook de innovatieve Beer Up, waar bij het glas van onderen gevuld wordt en er geen verspilling is.

Ervaar het verschil

Ervaar ook op onze stand het grote verschil tussen tappen met een geautomatiseerde tap en een gewone tap. Met tapautomatisering werkt u veel makkelijker, efficiënter en winstgevender. Zo tapt u altijd de juiste dosering en hebt u dagelijks inzicht in het aantal getapte en betaalde glazen. Een investering die zich binnen een jaar al terugverdient.

Wouter, eigenaar van SunSeaBar in Wijk aan Zee,  die sinds drie jaar met tapautomatisering werkt, is in onze stand en deelt graag zijn ervaringen. Benieuwd? Bekijk nu alvast onze video waarin een aantal van onze klanten aan het woord zijn. Wij kijken ernaar uit u in onze stand te ontvangen en toasten graag met u op een gezonde toekomst. Zowel zakelijk als persoonlijk. U vindt ons  in hal 1, standnummer 460. Tot dan!

hor-logo-horecava-2017-nl-rgb-large-jpg-1199x297

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service