Menu

Horecava 2018

Wij zien u graag op de Horecava

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 vindt in Amsterdam Rai de Horecava plaats. Bezoek onze stand in hal 1, stand 440. Dat kan u veel zakelijk voordeel opleveren.

Ontdek de voordelen van totale ontzorging

Ontdek onze innovatieve totaaloplossing. Want wij bieden u alles wat nodig is voor een compleet uitgeruste bar, die maximaal rendeert. Van (geautomatiseerde) bier- fris- en wijntaps, tapsystemen voor gedistilleerd, biertanks, lekbladen, spoelbakken, barkoelingen aangesloten op 1 centrale energiezuinige koelunit en fustenkasten tot een volledig ingerichte koelcel.

zelftapwand Beers&Barrels Breda

Blijere gasten en extra omzet

Op zoek naar mogelijkheden om uw drankomzet te verhogen? Denk dan eens aan een zelftap. Want uw gasten vinden het leuk om zelf te tappen en hoeven nooit meer te wachten op een bestelling. Ook ideaal om in te zetten in rookruimtes! Wilt u weten hoe een zelftaptafel of zelftapwand precies werkt? Probeer het zelf en bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Ervaar het verschil

Ervaar ook op onze stand het grote verschil tussen tappen met een geautomatiseerde tap en een gewone tap. Met tapautomatisering werkt u veel makkelijker, efficiënter en winstgevender. Zo tapt u altijd de juiste dosering en hebt u dagelijks inzicht in het aantal getapte en betaalde glazen. Een investering die zich binnen een jaar al terugverdient.

Get ready for the future

Laat je inspireren in onze innovatiehoek. Kom kennismaken met onze innovatieve oplossingen die uw medewerkers beter in staat stellen een goede service te verlenen en efficiënter te werken.

Benieuwd? Bekijk nu alvast onze video waarin een aantal van onze klanten aan het woord zijn. Wij kijken ernaar uit u in onze stand te ontvangen en toasten graag met u op een gezonde toekomst. Zowel zakelijk als persoonlijk. U vindt ons  in hal 1, standnummer 440. Tot dan!

Let op: onze stand is iets verschoven naar een andere locatie, maar nog altijd in hal 1.

Horecava 2018

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotel