Maximaal rendement
uit jouw bar

Van Duijnen Horeca introduceert: DashBar

Stel je voor dat je je bar zo kunt inrichten dat je er nog meer rendement uit kunt halen. Dat wil toch iedere professionele horecaondernemer? Als marktleider op het gebied van drank-technische installaties en tapautomatisering introduceert Van Duijnen DashBar: een hightech maatwerk oplossing om het rendement uit dranken fors te verhogen en het maximale uit je horecaconcept te halen.

 • Real-time inzicht
  en controle

 • Hoger rendement
  in en rondom de bar

 • Zelftaptafels
  met hoge funfactor

 • Innovatief
  en schaalbaar

 • Totaalconcept
  van tapautomatisering tot taptafels

Ervaringen van horeca ondernemers

Dit zijn de voordelen van de DashBar

#1 Real time inzicht & controle

Via een online dashboard hebben horeca ondernemers 24/7 inzicht in- en controle over de drankenstromen in hun zaak (of zaken). DashBar ontzorgt en maakt ondernemen inzichtelijker en professioneler.

#2 Hoger rendement in en rondom de bar

De geautomatiseerde tapinstallaties van Van Duijnen vormen nu al het hart van menig horecabedrijf in Nederland. Barautomatisering is een logische stap om baromzet te verhogen en inkoopkosten te verlagen. DashBar is het nieuwste besturingssysteem voor deze geautomatiseerde tapinstallaties en ontwikkeld om het horecaondernemers nog makkelijker te maken om altijd en overal op de hoogte te zijn van de drankenstromen in hun zaak.

#3 Zelftaptafels met hoge funfactor

Met een self service tapinstallatie aan een taptafel kunnen gasten heel eenvoudig en op elk gewenst moment hun eigen biertje tappen. Taptafels hebben een hoge funfactor en gasten hoeven niet meer te wachten. Dat betekent dat je drankomzet toeneemt. En je bespaart personeelskosten!

#4 Innovatief & schaalbaar

Met DashBar wordt ondernemen eenvoudiger en overzichtelijker. Het systeem is bovendien schaalbaar: je kunt altijd extra locaties, taps of dranksoorten (zoals sterke dranken, postmix, koffie en wijnen) toevoegen, bijvoorbeeld bij meerdere zaken of uitbreidingsplannen.

#5 Totaalconcept: van automatisering tot taptafels

Haal maximaal rendement uit de volledige bar door DashBar te koppelen aan innovatieve tapsystemen, wijntap- en postmixinstallaties, koelingen en meer. Als totaalleverancier helpt Van Duijnen Horeca service je met het halen van zoveel mogelijk rendement uit drankverkoop.

Dit zeggen onze klanten
over de smarttap

 • Escobar
  Amsterdam

  "Al een paar maanden na de opening van Escobar zagen we dat er best veel verspilling was. Ook hadden we het vermoeden dat niet alles werd aangeslagen. We hebben een drukke zaak, dan vergeet je weleens iets af te rekenen en dat tikt aan. Daarom wilden we de drankenstroom inzichtelijker krijgen, door middel van tapautomatisering."

 • Brouwerij De Werf
  Enkhuizen

  "Van Duijnen heeft goed meegedacht over een totaalconcept voor onze gasten. Ik kan overal en op elk moment de drankenstromen volgen en krijg bij afwijkingen of een incidentele storing direct een melding. Zo kunnen de gasten gewoon blijven doortappen. En we praten al over wensen voor de toekomst. Met de techniek van DashBar natuurlijk."

Zelf kennismaken met
de bar van de toekomst?

Vraag nu een gratis
demo aan!

Meer informatie?