Menu

Van Duijnen Horeca Service op TV bij Bruisend Horeca met innovatieve tapinstallaties

sbs 6 logoIn het tv-programma Bruisend Horeca op SBS6 van zondag 26 juni en zaterdag 2 juli vertelt Jim de Jong van ’t Nieuwe Kafé in Amsterdam over de impact van tapautomatisering voor zijn zaak. Ruby van Beest van De Burgerfabriek in Amsterdam laat zien waarom zij hun gasten zelf biertjes laten tappen. Karina Heideman van Van Duijnen Horeca vertelt over de Beer Up, de nieuwste innovatie op het gebied van biertappen.

Zondag 26 juni waren de innovatieve tapsystemen van Van Duijnen Horeca Service te zien in het tv-programma Bruisend Horeca op SBS6.

’t Nieuwe Kafé: veel minder tapverlies

Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca ServiceJim van ’t Nieuwe Kafé op de Dam geeft aan wat tapautomatisering voor hem betekent. “ We hebben geen bierverspilling meer, kunnen beter doseren en er is altijd een juiste registratie van alle getapte dranken. Dit is handig als je niet altijd aanwezig bent.  Aan het einde van de dag zie je precies wat er getapt en betaald is, zodat je meteen maatregelen kunt treffen als dat nodig is.”

In ’t Nieuwe Kafé wordt al jaren getapt met de tapautomatisering van Van Duijnen. Onlangs zijn ook nieuwe fustenkoelingen aangelegd, met leidingen met fopstops. Om de tapautomatisering nóg beter te laten functioneren.

Tafeltap bij Burgerfabriek

Burgerfabriek

De Burgerfabriek: uitnodigende tafeltaps voor extra fun en gemak

De beste burgers van Amsterdam eet je bij De Burgerfabriek in de Warmoestraat . Maar je hebt er ook tafels waar gasten zelf een biertje tappen met de tafeltap. Neem een kijkje in de Burgerfabriek , waar Ruby laat zien hoe het werkt. De funfactor is hoog, zelf tappen past helemaal in de belevingstrend van nu. Andere voordelen van een zelfbediening tapinstallatie voor de gasten: geen wachttijden meer en altijd een koel drankje binnen handbereik. De voordelen voor de horeca ondernemer spreken voor zich: besparing op personeelskosten en een hogere bieromzet. Ook bij de Burgerfabriek leveren de tafels met een zelfbediening biertap meer omzet op, alleen al omdat iedereen het wil proberen.

Innovatieve tapinstallatie: Beer Up

Karina Heideman van Van Duijnen Horeca Service vertelt over de nieuwste innovatie op het gebied van biertappen, die de bierwereld op zijn kop zet. Beer Up is een hele nieuwe manier van tappen. Het grote voordeel is dat iedereen het zelf kan. Zo kunnen gasten zonder te wachten zelf hun biertje pakken. Handig bij evenementen, festivals, maar ook in theaters, hotels en restaurants.

Hoe werkt Beer Up? Je plaatst een speciale beker op de tap en drukt op een knop. De beker vult zich vanaf de onderkant, razendsnel en zonder bierverlies. Eigen personeel kan dit doen, maar gasten kunnen ook zelf tappen. Ze betalen dan bijvoorbeeld met een pasje. Beer Up is ook perfect in rookruimtes. Als je statiegeld voor de beker vraagt, hoeft je personeel daar geen glazen op te halen, ideaal!

Wil je een biertap kopen voor de horeca? Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden: van tafeltap en bartap met een mooie tapzuil tot een biertank of bierkoeler, maar ook voor een barmeubel of barkoeling en diverse horeca koelkasten. We adviseren je graag. Bel 036- 538 78 78 of mail voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Café restaurant Hotel Poppodia Sportclub Studentenvereniging Theater/schouwburg
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca Service