Menu

Automatische biertap

Automatische biertap levert u gemak, grip en geld op!

Voor iedere ondernemer die minder bier wil verspillen en wil voorkomen dat zijn personeel ongezien drankjes weggeeft of vergeet aan te slaan heeft Van Duijnen de oplossing: de automatische biertap.

Met een automatische biertap bespaart u als horecaprofessional enorm op uw inkoopkosten van drank, krijgt u meer grip op uw drankomzet en verbetert uw marge. De besparing door tapautomatisering is tweeledig:

  • zowel besparen en het minimaliseren van tapverlies door de juiste dosering
  • als door de registratiemodule waardoor u precies ziet hoeveel drankjes er zijn getapt. Hierdoor krijgt u dagelijks inzicht in de verschillen tussen de getapte en betaalde dranken. Zo kunt u direct actie ondernemen wanneer dit verschil niet langer te verantwoorden is.

Door te werken met onze geautomatiseerde taps krijgt u dus duidelijk inzicht in uw drankverbruik en inkomsten, vermindert uw verspilling van drank en kunt u uw rendement tot wel 30% verhogen. Dat betekent dat u meer omzet uit een  fust of tank haalt. Wie wil dat nu niet? Dus neem snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U heeft op werkdagen binnen 24 uur reactie!

Waarom een automatische biertap bij Van Duijnen Horeca?

  • Besparen op uw drankinkoop
  • 40 jaar expertise (levering, plaatsing en service & onderhoud)
  • Landelijk servicenetwerk, waardoor we altijd dichtbij zijn

Kiezen voor een eigen automatische biertap? Vraag dan snel een offerte aan. Ook is het mogelijk om uw huidige tapinstallatie te laten automatiseren.

Fustbier of tankbier

Onze automatische biertaps zijn aan te sluiten op zowel fustbierinstallaties als tankbierinstallaties (ook wel kelderbierinstallaties genoemd). Wilt u uw huidige tapinstallatie automatiseren, zodat elk drankje geregistreerd wordt en u meer inzicht krijgt in uw horeca onderneming? Neem dan contact op met Van Duijnen Horeca, de specialist in horeca automatisering.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotel