Menu

Daarom Van Duijnen Horeca Service

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Bekijk onze bedrijfspresentatie

Van Duijnen Horeca Service is expert op het gebied van tap- en koeltechniek in de horeca. En marktleider in tapautomatisering waardoor vele horecabedrijven meer verdienen aan hun drankverkoop.  Eén adres voor tapinstallaties, tapautomatisering, koelinstallaties en biertanks.

Je kan bij ons terecht voor alles voor een goedlopende bar met maximaal rendement. Van Duijnen is service partner voor veel brouwerijen, drankenleveranciers en heel veel horecabedrijven.

Bekijk onze bedrijfspresentatie met projecten bij diverse horeca van groot tot klein door het hele land.

bedrijfspresentatie Van Duijnen Horeca Service

Meer verdienen aan je drankverkoop met DashBar

Nieuw bij Van Duijnen is DashBar, dit is een geautomatiseerd tapsysteem (ook wel computertaps genoemd) dat zorgt voor de juiste dosering en registratie van getapte dranken (bier, wijn, gedistilleerd en koffie). Hiermee kan je taps instellen, aansturen en uitlezen via een online dashboard op je laptop of tablet. Voordeel is dat iedereen zo heel makkelijk kan tappen, zonder tapverlies/verspilling zodat je flink bespaart op je inkoop. En doordat het getapte drankjes registreert en ze (via een kassakoppeling) ook direct in de kassa laat zien, kan men ook niet meer vergeten aan te slaan of ongezien glazen weggeven.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service