Menu
20 augustus 2019
Café restaurant

Dag van het Bier

Het kennisevent van Misset Horeca: in één dag helemaal up-to-date om te scoren met bier

De snelle veranderingen van de biermarkt en toegenomen populariteit van bier in de horeca zorgt voor een groeiende vraag naar kennis, informatie, tips en adviezen over bier.

Wil je als horecaondernemer meer uit je bier halen?

Meld je aan voor het kennisevent Dag van het Bier van Misset Horeca op 9 september in Utrecht. Zo ben je in één dag weer helemaal op de hoogte van alles op het gebied van bier. Schrijf je in voor 5 verschillende kennissessies naar keuze. Je komt alles te weten over de laatste bierontwikkelingen en je bierkennis is weer helemaal up-to-date.

Waar:         Winkel van Sinkel in Utrecht

Wanneer: maandag 9 september 2019

Tijd:            ontvangst vanaf 10.00 en borrel om 18.15

Biersessies Dag van het BierProgramma

Maak je keuze uit totaal 14 verschillende kennissessies. Er zijn 5 rondes en per ronde kies je die sessie die voor jou het meest interessant is.

Bekijk hier het hele programma
De kennissessies zijn ervoor om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen over uitdagingen en allerlei zaken waar je als ondernemer tegen aan loopt. De sessies worden geleid door (ervarings-) deskundigen met hun eigen expertise.

Aanmelden via Van Duijnen, nu met € 75 korting p.p.

Meld je nu aan voor de Dag van het Bier. Vul de kortingscode dvhb0909vanduijnen en ontvang €75,- korting per persoon op je inschrijving. Je betaalt dan slechts € 125,- p.p. voor deelname.

Meld je aan met € 75 korting

Kies de workshop: Zo scoor je met bier

Sanne Slijper oprichter van Two Chefs Brewing en Bar Alt (fine dining in combinatie met craft bieren) geeft i.s.m. Van Duijnen een interessante bierworkshop tijdens ronde 1 (1.3) en ronde 5 (5.1) over hoe je goed scoort met bier.

Verwacht tips, insights en verhalen uit de praktijk die jou als horecaondernemer verder kunnen helpen: Hoe laat je jouw horecabedrijf meebewegen met de vraag in de markt naar bier? En hoe behandel je bier, waarbij de kwaliteit voorop staat en je het maximale uit ieder getapt biertje haalt? Tijdens deze workshop vertelt Sanne ook over het succes van Two Chefs en de uitdagingen die komen kijken bij het neerzetten van een groeiend biermerk.

Bekijk de video van Sanne

Bekijk de kennissessies Blokkenschema

Zo beweeg je mee in de vraag naar meer bier

 

Café restaurant
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service