Menu

DashBar

Meer rendement uit je drankverkoop met DashBar

Zo stop je drankverspilling en krijg je meer inzicht en controle

In de horeca is het tegenwoordig steeds lastiger om goed en ervaren personeel te vinden. Er wordt gemorst, misgetapt, weggegeven, verkeerd ingekocht en vergeten aan te slaan. Je wil een einde maken aan jouw winstverlies. Je kan deze drankverspilling stoppen en meer inzicht en controle krijgen over je drankenstromen. Er is nu de perfecte tool ontwikkeld om je bar beter aan te sturen en medewerkers makkelijker te laten werken. Tijd om kennis te maken met DashBar. Zo krijgen je gasten een betere service en jij een beter rendement.

DashBar Voordelen van tapautomatisering

Wat is DashBar

DashBar is een gebruiksvriendelijk geautomatiseerd tapsysteem dat zorgt voor dosering en registratie van alle getapte dranken (bier, wijn, gedistilleerd, fris en koffie).

Met DashBar kun je vanaf elke locatie via een online dashboard op je tablet of laptop:

  • de juiste dosering/maatvoering instellen zodat iedereeen kan tappen=>geen tapverlies of te volle glazen
  • alle getapte dranken uitlezen, ze zijn ook direct zichtbaar op de kassa zodat je het niet kan vergeten aan te slaan
  • taps in- en uitschakelen
  • zelftaptafels aan/uitzetten, instellen, beheren en inzien

Zelfs onervaren personeel tapt altijd in één keer een perfect glas bier en ‘vergeet’ geen drankjes meer aan te slaan omdat de getapte glazen direct zichtbaar zijn op de kassa. Zo voorkom je drankverspilling en laat je geen geld wegstromen. Je bespaart dus flink op je inkoopkosten van drank. En je verdient meer door het voorkomen van weggeven of vergeten aan te slaan. DashBar levert horecaondernemers een hoop winst/geld op!

getapte dranken zichtbaar in kassa

Wat kunt je extra verdienen met DashBar?

Door te investeren in DashBar verdien je elk jaar een flink bedrag extra. Vaak is de terugverdientijd van je investering korter dan 1 jaar. Om een idee te geven hebben wij een aantal voorbeeldberekeningen gemaakt op basis van verschillende volumes.

Rekenvoorbeelden: 100 hl, 200 hl, 300 hl, 400 hl en 500 hl

Zelftaptafels met hoge funfactor

Met DashBar kan je ook heel gemakkelijk zelftaptafels bedienen (aan/uit schakelen) en kijken hoeveel er getapt is voor de afrekening. Binnenkort is zelfs cashless betalen aan de taptafel mogelijk zodat je gasten bij de zelftap met hun bankpas direct afrekenen wat zij tappen.

Met een self service tapinstallatie aan een taptafel kunnen gasten heel eenvoudig en op elk gewenst moment hun eigen biertje tappen. Taptafels hebben een hoge funfactor. Gasten hoeven niet meer te wachten en kunnen direct afrekenen wat zij tappen. Dat betekent dat je drankomzet toeneemt. En jij bespaart personeelskosten!

Dit zeggen onze klanten over de DashBar

Escobar Amsterdam

“Al snel na de opening zagen we dat er best veel verspilling was. We hebben een drukke zaak, dan vergeet je weleens iets af te rekenen en dat tikt aan. Van Duijnen plaatste DashBar. “Nu is tappen makkelijker en kunnen we exact de hoeveelheid getapte dranken zien, ook van de speciaalbieren. We wilden een hoger rendement uit onze drankverkoop en dat is gelukt.”

Karaat, Amsterdam

“Via DashBar kunnen we op onze tablet onze bar en taptafels activeren en instellen. Soms wil je de taps ook even uitzetten. Heel overzichtelijk en super makkelijk te bedienen.”

Voor meer informatie lees ook DashBar brochure of maak een afspraak voor een demo.

Demo aanvraag

Vraag nu een gratis demo aan!
Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotelTrinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca