Menu

Direct meer verdienen aan je drankverkoop, zonder investering vooraf

Inkoopvoordeel op bier

Ook jij kan 15% besparen op je inkoopkosten voor bier. Kijk maar eens goed naar je bierverspilling en tapverlies. En, zou het niet handig zijn als alle getapte biertjes direct in je kassascherm verschijnen, zodat niemand ze vergeet aan te slaan? En dat scheelt inkomsten: 10 niet aangeslagen drankjes per dag kost je zo € 10.000 per jaar. Door te tappen met automatische biertaps verdien je meer aan je bierverkoop door de juiste dosering en registratie van de getapte glazen. Nu ook zonder grote investering vooraf. Ontdek de mogelijkheden voor makkelijk leasen.

Interesse om bierverspilling te verminderen en er voor te zorgen dat alle getapte biertjes in de kassa aangeslagen en afgerekend worden? Bekijk dan de video hoe het in de praktijk werkt.

Meer opbrengst zonder grote investering

De Van Duijnen Leaseconstructie maakt het mogelijk om met geautomatiseerde bierkranen te werken die direct een besparing op de inkoopkosten van bier opleveren. Met de lease mogelijkheid kan je dus direct extra verdienen zonder grote bedragen vooraf te investeren. De maandelijkse leasetermijnen drukken als kosten – ook fiscaal – op je resultatenrekening.

Met € 129,- tot wel € 1.280,- per maand extra verdienen

Een rekenvoorbeeld

Kosten:
2 automatische kranen + Dashbar Dashboard + licentiekosten = € 129,- per maand

Opbrengsten:
200 hectoliter pils (+/- € 40.000,-) – 15% minder tapverlies = € 500,- per maand
260 extra aangeslagen drankjes per maand (10 per dag) = € 780,- per maand

In dit voorbeeld kun je met € 129,- wel € 1.280,- per maand extra verdienen!

Simpel aan te vragen

Je hoeft geen ingewikkelde jaarcijfers aan te leveren, geen gedoe. Het werkt simpel. Op basis van je KvK nummer, bedrag en de looptijd krijg je direct te horen of leasen mogelijk is.

Hoe werkt het?

Het gaat om operationele lease. De leasemaatschappij is hierbij, zowel economisch als juridisch, eigenaar van de apparatuur. Je huurt van de leasemaatschappij. Je gaat een contract aan voor een vooraf vastgestelde periode. En je betaalt een vaste vergoeding per maand die is gebaseerd op de verkoopprijs en de looptijd. Aan het eind van deze looptijd kun je de tapautomatisering tegen een klein (vooraf vastgesteld) bedrag overnemen. Indien gewenst, is financial lease ook mogelijk.

Gratis vrijblijvend advies

Neem contact op voor vrijblijvend advies. Bel 036 – 538 78 78 of stuur je naam en emailadres naar info@vanduijnen.nl. Graag laten we je zien hoeveel je bespaart op je bierinkoop met een berekening op maat en wat jouw leasemogelijkheden zijn.

Zo kun je snel meer verdienen aan je bierverkoop zonder grote bedragen vooraf te investeren

Café restaurant Horecava Hotel Poppodia Sportclub Studentenvereniging Theater/schouwburg Van Duijnen Horeca Service
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
jeroen en Dennis DeDAKKAS