Menu

Horeca automatisering

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Horeca kan makkelijker, efficiënter en winstgevender!

Van Duijnen Horeca Service helpt u als horecaondernemer zo veel mogelijk rendement te halen uit uw drankverkoop. We bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop, maximaal rendement en dat allemaal met zo min mogelijk zorgen. Het kan allemaal met onder meer onze geautomatiseerde biertaps, wijntapsystemen en postmix installaties.

Inkoop omlaag, omzet omhoog met horeca automatisering

Een maximaal rendement behalen met juist minder inkoopkosten. Het klinkt aantrekkelijk en dat is het voor u ook. We leggen u middels onze producten en service graag uit hoe u het beste uit uw horecaonderneming kunt halen:

Tapautomatisering in de horeca

Met tapautomatisering tapt u altijd de juiste dosering, voorkomt u misstappen en kunt u niet meer zomaar een drankje weggeven. Alle geschonken drankjes worden geregistreerd. En daarmee heeft u de volledige controle en inzicht op de drankuitgifte van bier, wijn, gedistilleerd en frisdrank. Veel horecaondernemers willen ook niet meer zonder automatisering. Ook omdat de investering snel (vaak binnen een jaar) is terugverdiend. En nog een voordeel: we kunnen vaak uw eigen huidige tapinstallatie automatiseren. Meer over tapautomatisering.bowling almere binnen

Uw eigen tapinstallaties

Bij Van Duijnen Horeca Service kunt u ook terecht voor een ‘eigen’ tapinstallatie. Het voordeel van zo’n tapinstallatie is dat u ‘onafhankelijk’ uw drankt kunt inkopen. Ook een uitstekend voorbeeld van onze service en het advies op het gebied van horeca automatisering. U wint hiermee een betere positie om te onderhandelen en u bepaalt zelf welk merk bier, wijn of frisdrank u op de tap voert. Meer over tapinstallaties.

Drankenkoeling

We hebben verschillende mogelijkheden voor het koelen van uw dranken. Denk daarbij aan flessenkoeling, het koelen van de fusten, koelcellen en een koelbuffet. Meer over drankenkoeling.

Service en onderhoud

En uiteraard leveren we u niet producten zonder kwaliteit en service. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen bieden we u preventief onderhoud van uw horeca automatisering. Onze storingsdienst staat te allen tijde voor u klaar mocht er toch een storing optreden. Meer over service en onderhoud.

Veel horecabedrijven gingen u voor

Veel horecabedrijven hebben we al succesvol geholpen met onze horeca automatisering. Een aantal van hen willen graag hun ervaringen met u delen. Lees hun ervaringen.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service