Menu

Horeca Koeling

Professionele horeca koeling

Bent u op zoek naar professionele horeca koeling voor uw dranken? Of het nu gaat om uw horecabedrijf, sportverenigingen, studentenverenigingen of evenementen, Van Duijnen Horeca levert al jaren de juiste koelingen op maat, zodat u uw dranken altijd koel kunt serveren.

Divers aanbod horeca koeling

Horeca koelingen in verschillende soorten en maten. Van Duijnen Horeca levert onder andere flessenkoeling voor gekoelde wijn-, fris- en sterke drankflessen, maar ook fustenkoeling, zodat u uw bier altijd gekoeld kunt tappen. Daarnaast bieden wij ook koelcellen in verschillende soorten en maten.

Verschillende uitvoeringen

Van elk type horeca bieden wij verschillende uitvoeringen. We leveren zowel de flessenkoeling als fustenkasten en koelcellen kunnen geleverd worden als “stekkerklaar” of als “splitoplossing”. De flessenkoeling is zowel met glazen deur als dichte deur te verkrijgen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf, sportkantine, studentenvereniging of evenement? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de prijs, de installatie en eventueel service en onderhoud! U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen!

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service