Menu
09 januari 2018
Horecava 2018

Horecava 2018: zelftaptafels, demonstraties en meer

De Horecava 2018 is in volle gang! Van maandag 8 januari t/m donderdag 11 januari staat de RAI Amsterdam in het teken van wat we inmiddels de grootste horecabeurs van Nederland mogen noemen. En ook deze editie weten veel horeca ondernemers weer hun weg naar onze stand te vinden.

Laat gasten zelf een biertje tappen met de zelftaptafel

Een mooie gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met de laatste horeca innovaties. Zo kan er zelf (met behulp van een kaart) diverse soorten bier- en wijn worden getapt. En alle getapte dranken worden automatisch gedoseerd en geregistreerd in de kassa. Zo voorkom je verspilling en bovendien heeft het ‘zelf tappen’ een hoge funfactor.

Een ander hoogtepunt was de bijeenkomst van de Alliantie van Biertapperijen (ABT) op de Van Duijnen stand. Een mooi netwerkmoment voor de Nederlandse bierbrouwers, die hier ook de nieuwe gids ‘bijzondere biercafes van Nederland’ hebben gepresenteerd. Ook Van Duijnen klant Café De Pintelier uit Groningen heeft een vermelding in de gids. Als Van Duijnen zijn we trots dat we dit evenement samen met de alliantie hebben mogen organiseren.

Bekijk de terugblik in onze aftermovie Horecava hieronder!

 

Horecava 2018
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca