Menu

Horecava 2019

Wij zien je graag op de Horecava 2019

Van maandag 7 t/m donderdag 10 januari vindt in Amsterdam Rai de Horecava 2019 plaats. Bezoek onze Horecava stand in hal 1, stand 440. Dat kan je veel zakelijk voordeel opleveren. Tijdens de Horecava profiteert u van aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Ontdek de voordelen van totale ontzorging

Ontdek op de Horecava onze innovatieve totaaloplossing. Want wij bieden u alles wat nodig is voor een compleet uitgeruste bar, die maximaal rendeert. Van (geautomatiseerde) bier- fris- en wijntaps, tapsystemen voor gedistilleerd, biertanks, lekbladen, spoelbakken, barkoelingen aangesloten op 1 centrale energiezuinige koelunit en fustenkasten tot een volledig ingerichte koelcel.

Wij zijn expert in drank- en koeltechniek. Dé technische partner bij omvangrijke projecten bijvoorbeeld Soho House en ADAM toren en Ziggo Dome. Denk aan het installeren van volledige barren met complexe biersystemen, gekoelde bierkelders en koelcellen etc., maar ook voor losse tap-koelbufetten kunt u bij ons terecht.

zelftapwand Beers&Barrels Breda

Blijere gasten en extra omzet

Op zoek naar mogelijkheden om uw drankomzet te verhogen? Denk dan eens aan een zelftap. Want gasten vinden het leuk om zelf te tappen en hoeven nooit meer te wachten op een bestelling. Ook ideaal om in te zetten in rookruimtes! Wil je weten hoe een zelftaptafel of zelftapwand precies werkt? Probeer het zelf en bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ervaar het verschil

Ervaar ook op onze stand het grote verschil tussen tappen met een geautomatiseerde tap en een gewone tap. Met tapautomatisering werk je veel makkelijker, efficiënter en winstgevender. Zo tap je altijd de juiste dosering en heb je dagelijks inzicht in het aantal getapte en betaalde glazen. Een investering die zich binnen een jaar al terugverdient.

Blik op de toekomst tijdens de Horecava 2019

Laat je inspireren in onze innovatiehoek. Kom kennismaken met onze innovatieve oplossingen die horecamedewerkers beter in staat stellen een goede service te verlenen en efficiënter te werken.

Benieuwd? Bekijk nu alvast Horecava after movie van vorig jaar. Wij kijken ernaar uit je in onze stand te ontvangen en toasten graag met je op een gezonde toekomst. Zowel zakelijk als persoonlijk. Wij zijn te vinden in hal 1, standnummer 440. Tot dan!

Horecava Van Duijnen Horeca ServiceHorecava 2019

 

 

 

 

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotel