Menu

Horecava 2018

Wij zien je graag op de Horecava

Let op: tickets bestellen voor de Horecava is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag terug tijdens de volgende editie. Tot volgend jaar!

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 vindt in Amsterdam Rai de Horecava plaats. Bezoek onze stand in hal 1, stand 440. Dat kan je veel zakelijk voordeel opleveren.

Ontdek de voordelen van totale ontzorging

Ontdek onze innovatieve totaaloplossing. Want wij bieden u alles wat nodig is voor een compleet uitgeruste bar, die maximaal rendeert. Van (geautomatiseerde) bier- fris- en wijntaps, tapsystemen voor gedistilleerd, biertanks, lekbladen, spoelbakken, barkoelingen aangesloten op 1 centrale energiezuinige koelunit en fustenkasten tot een volledig ingerichte koelcel.

zelftapwand Beers&Barrels Breda

Blijere gasten en extra omzet

Op zoek naar mogelijkheden om uw drankomzet te verhogen? Denk dan eens aan een zelftap. Want gasten vinden het leuk om zelf te tappen en hoeven nooit meer te wachten op een bestelling. Ook ideaal om in te zetten in rookruimtes! Wil je weten hoe een zelftaptafel of zelftapwand precies werkt? Probeer het zelf en bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 

Ervaar het verschil

Ervaar ook op onze stand het grote verschil tussen tappen met een geautomatiseerde tap en een gewone tap. Met tapautomatisering werk je veel makkelijker, efficiënter en winstgevender. Zo tap je altijd de juiste dosering en heb je dagelijks inzicht in het aantal getapte en betaalde glazen. Een investering die zich binnen een jaar al terugverdient.

Get ready for the future

Laat je inspireren in onze innovatiehoek. Kom kennismaken met onze innovatieve oplossingen die horecamedewerkers beter in staat stellen een goede service te verlenen en efficiënter te werken.

Benieuwd? Bekijk nu alvast onze video waarin een aantal van onze klanten aan het woord zijn. Wij kijken ernaar uit je in onze stand te ontvangen en toasten graag met je op een gezonde toekomst. Zowel zakelijk als persoonlijk. Wij zijn te vinden in hal 1, standnummer 440. Tot dan!

Let op: onze stand is iets verschoven naar een andere locatie, maar nog altijd in hal 1.

Horecava 2018

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service