Menu

Maak je bar ‘future proof’ met DashBar

Stel je voor dat je je bar zo kunt inrichten dat je er nog meer rendement uit kunt halen. Dat wil toch iedere professionele horecaondernemer? Daarom introduceert Van Duijnen Horeca Service het innovatieve DashBar platform. Een high-tech maatwerk oplossing om het rendement uit dranken fors te verhogen en het maximale uit jouw horecaconcept te halen. DashBar zorgt voor nauwkeurige dosering en registratie en geeft in een overzichtelijk dashboard 24/7 alle drankenstromen weer. Hierdoor is het mogelijk deze altijd, realtime en overal (via de Cloud) te monitoren en beheersen. Het ontzorgt de horecaondernemer en maakt ondernemen inzichtelijker en professioneler.

Nieuwe horecaconcepten

De horecamarkt is flink in beweging. Er komen steeds meer nieuwe horecaconcepten bij, maar het is lastig om aan goed personeel te komen en je te onderscheiden. Bovendien hebben consumenten meer behoefte aan een unieke horecabeleving. Deze ontwikkelingen vragen om innovatieve keuzes. Bijvoorbeeld zelftaptafels voor je gasten, maar ook tools die inzicht geven in de drankenstromen en die minder ervaren personeel ondersteunen. Met de ontwikkeling van DashBar introduceert Van Duijnen een renderende totaaloplossing die inspeelt op de veranderde wensen van horecaondernemers.

Flinke kostenbesparing

De geautomatiseerde tapinstallaties van Van Duijnen vormen nu al het hart van menig horecabedrijf in Nederland. Zo zorgen de geautomatiseerde bars in Ziggo Dome voor een hogere omloopsnelheid, kortere wachttijden en een geweldige beleving voor de bezoekers.
Ook selfservice hotel CityHub gebruikt geautomatiseerde tapsystemen: “Van Duijnen heeft een bar ingericht geheel volgens ons concept. Gasten kunnen zelf hun drankjes inschenken. Zo blijft onze prijs laag.” DashBar is het nieuwste besturingssysteem voor deze geautomatiseerde tapinstallaties en ontwikkeld om het horecaondernemers nog makkelijker te maken om altijd en overal op de hoogte te zijn van de drankenstromen in hun zaak.

De voordelen van DashBar

DashBar is een geheel nieuw platform om drankenstromen te monitoren, uniek in Nederland. Je hebt real time inzicht in de drankenstromen via de Cloud. Zo zie je bijvoorbeeld afwijkingen tussen getapte dranken en wat er is aangeslagen in de kassa zodat je hierop kunt sturen. Zelfs vanaf je vakantiebestemming kun je alles direct volgen, as it happens. Het platform biedt ook handige features zoals automatische alerts bij verbruiksverschillen, een online dashboard voor het op afstand beheren van de bar en flowmeters waarmee je op de centiliter nauwkeurig ziet wat wanneer wordt getapt. Waardevolle informatie waar je bovenop wil zitten. Maar waar je liever geen extra tijd aan besteedt. Met de DashBar wordt ondernemen eenvoudiger en overzichtelijker. Nog een pluspunt: je kunt altijd extra locaties, taps of dranksoorten (zoals sterke dranken, postmix, koffie en wijnen) toevoegen, bijvoorbeeld bij meerdere zaken of uitbreidingsplannen.

De ervaringen van onze klanten

Steeds meer ondernemers kiezen voor de Dashbar van Van Duijnen, zoals Escobar in Amsterdam, de Jopenkerk in Haarlem, Stadsbrouwerij THOMS in Rotterdam en Brouwerij De Werf in Enkhuizen. Van Duijnen plaatste bij De Werf een grote tapwand met barkoelingen en diverse zelftaptafels waar gasten verschillende biersoorten kunnen proeven. Met de techniek van dit nieuwe platform natuurlijk. Omdat Rick Post (Brouwerij De Werf) meerdere zaken heeft, is hij extra blij met het DashBar platform. Rick: “Van Duijnen heeft goed meegedacht over een totaalconcept voor onze gasten. Ik kan overal en op elk moment de drankenstromen volgen en krijg bij afwijkingen of een incidentele storing direct een melding. Zo kunnen de gasten gewoon blijven doortappen. En samen met Van Duijnen wordt er ook gewerkt aan onze wensen op langere termijn, zoals constante metingen van temperatuur in de koelcel en fusten voor een optimale kwaliteit van het bier of het meten van energieverbruik in onze zaken.”

Profiteer van een gratis proefplaatsing

Wil jij ook altijd en overal inzicht hebben in de drankenstroom van jouw onderneming(en)? Profiteer dan nu van onze gratis proefplaatsing en ervaar zelf de voordelen van DashBar! Kijk op www.vanduijnenhorecaservice/dashbar en laat jouw gegevens achter. Een van onze adviseurs neemt snel contact met je op! Of vraag vrijblijvend advies aan. Lees hier ook meer.

 

Café restaurant Hotel Van Duijnen Horeca Service
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Jorn-Stouten-Poesiat-en-Kater