Menu

NIEUWE TREND DEEL 2: Tapinstallatie Beer Up, de nieuwste tapsensatie

Verhoog je bieromzet met innovatief tapsysteem

Een nieuwe trend, tappen van onder naar boven en het liefst gewoon door de gasten zelf, want het is super makkelijk!

Een tapinstallatie die nooit meer een druppel bier verspilt en die grote groepen snel van een koud biertje voorziet. Of, nog beter: mensen zelf hun biertjes laten tappen en betalen. Daar droomt elke horeca-ondernemer van. Met het innovatieve Beer Up systeem kan dit allemaal.

Deze automatische biertap zou de bierwereld wel eens op z’n kop kunnen zetten. Nieuwsgierig? Lees dan even verder, dan leggen we je uit hoe deze unieke tapinstallatie werkt.

Hoe werkt Beer Up?

Beer Up is een nieuwe biertap die het bierglas vanaf de onderkant vult. Het bier stroomt dus van onder naar boven: zonder bierverspilling, zonder geknoei. De speciale kunststof bierglazen hebben een opening aan de onderkant die wordt gesloten door een siliconen ventiel. Je plaatst de beker op de tap en drukt op een knop. Zodra de beker vol is, sluit het ventiel vanzelf. Ideaal als je snel en veel biertjes moet tappen op bijvoorbeeld een evenement of festiviteit. De tapinstallatie is ook zo in te stellen dat het tappen direct begint zodra de beker op de tap geplaatst wordt voor een nog snellere tapservice. De bekers zijn afwasbaar en herbruikbaar.

Bekijk hier een kort filmpje over Beer Up in RTL Nieuws.

Deze tapinstallatie is ook perfect als zelftap

Omdat iedereen bier kan tappen met Beer Up, is deze automatische biertap ook zeer geschikt als zelfbedienings biertap in restaurants en cafés. Plaatsing kan zelfs op tafel, zodat gasten op elk moment hun eigen koude biertje kunnen tappen met een tafeltap. De betaling geschiedt bijvoorbeeld met een drankenpas, waarbij er alleen getapt kan worden bij voldoende saldo op de pas. Hoeveel makkelijker wil je het hebben? En deze zelftap heeft door de hoge funfactor natuurlijk veel bekijks. Iedereen wil het proberen! In NIEUWE TREND DEEL 1 lees je meer over de diverse mogelijkheden en toepassingen van tapinstallaties waarmee gasten zelf kunnen tappen.

Snel veel bier tappen?

Met Beer Up is het mogelijk om maar liefst 16 glazen per minuut te vullen! Dat is veel sneller dan bier tappen uit een gewone tapkraan. Door het unieke tapsysteem en de hogere tapsnelheid kun je met deze tapinstallatie dus heel eenvoudig de bieromzet laten stijgen! Het enige wat je hoeft te doen is de beker op de tap te plaatsen.
Beer Up tap is trouwens geschikt voor alle biersoorten, dus niet alleen pils maar ook speciaalbieren. Je kunt zelf heel makkelijk de instellingen wijzigen en aanpassen aan het type bier dat getapt wordt.

Op de Horecava 2016 hebben we Beer Up geïntroduceerd.

Handige Beer Up bekers

De transparante Beer Up bekers zijn van een hoge kwaliteit kunststof, afwasbaar en herbruikbaar. Eén beker is tot wel 250 keer te gebruiken. Nog een handigheid: de bekers zijn ook droog te gebruiken, voorspoelen is dus niet noodzakelijk voor een goed tapresultaat. De bekers kunnen in diverse kleuren bedrukt worden, bijvoorbeeld met een logo of biermerk. Om er zeker van te zijn dat gasten de beker meerdere keren gebruiken en retourneren, kun je een borg vragen voor de bekers. Dat scheelt ook weer tijd en geld voor het ophalen van glazen.

Dé oplossing in rookruimtes en tijdens pauzes

Iedereen kan met Beer Up een prima biertje tappen. Dat maakt deze tapinstallatie ook de ideale zelfbedieningsoplossing in rookruimtes en op tafels. De biertap wordt gekoppeld aan een kaartlezer, zodat alleen getapt kan worden met een drankenpas waar voldoende saldo op staat.

Wist je trouwens dat het ophalen van glazen in rookruimtes tot een forse boete kan leiden? Met de Beer Up kun je borg vragen voor de bekers, waardoor het niet langer nodig is om glazen op de halen. Zo voorkom je een boete en hoeft personeel de rookruimte niet te betreden. Hierover lees je meer in de Cafe krant.

Ook in de pauzes van voorstellingen en evenementen is Beer Up ideaal; er kan in korte tijd veel bier worden getapt, door eigen personeel of door de gasten zelf.Tapinstallatie Beer Up zwart

De 10 voordelen van de nieuwste tapinstallatie Beer Up

1. Hoge tapsnelheid: 16 glazen per minuut. Ideaal als er in een korte tijd veel getapt moet worden, bijvoorbeeld tijdens pauzes en op evenementen.

2. Geen geknoei en geen bierverlies.Beer Up tapinstallatie

3. Iedereen kan bier tappen met de Beer Up; iedereen tapt altijd hetzelfde biertje met een kleine schuimkraag.

4. Ook geschikt als biertap om zelf te bedienen, bijvoorbeeld in rookruimtes en als tafeltap in cafés en restaurants.

5. Koppeling mogelijk met handig betaalsysteem (de zelftap werkt met oplaadbare pasjes die de tap activeren bij voldoende saldo).

6. Duurzaam en beter voor het milieu: herbruikbare en afwasbare bekers en energiebesparing bij de koeling.

7. Glazen ophalen is niet meer nodig (met een kleine borg op de speciale beker ben je er zeker van dat deze meerdere keren wordt gebruikt en geretourneerd.

8. De tapinstallatie is geschikt voor alle biersoorten (tapinstellingen zijn eenvoudig per biersoort in te stellen).

9. Hoge funfactor: door de innovatieve manier van tappen is Beer Up een echte blikvanger

10. De Beer Up kan op een bar of tafel geplaatst worden maar is ook als mobiele bar leverbaar (verrijdbaar meubel), in verschillende uitvoeringen.

Beer Up tapinstallatie op wielen    Beer Up tapinstallatie tafeltap

Ben je benieuwd welke voordelen Beer Up voor jouw onderneming heeft? Een betere service, een hogere tapsnelheid, lagere personeelskosten, grotere afnames en een hogere bieromzet? We rekenen het graag voor je uit. Neem contact op of bel 036-538 78 78.

Vraag een gratis demonstratie aan

Wil je Beer Up zelf een keer uitproberen? Op ons kantoor in Almere staat deze innovatieve tapinstallatie voor je klaar om getest te worden. Maak een afspraak en ervaar zelf de voordelen van deze nieuwste tapsensatie, die speciaal door Van Duijnen Horeca wordt geleverd en geïnstalleerd. Of kijk op onze website voor meer informatie.

 

Café restaurant Hotel Poppodia Sportclub Studentenvereniging Theater/schouwburg
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca Service