Menu
27 november 2019
Café restaurant

Onderscheidende uitstraling creëren door hoogwaardige biertechniek

In de horeca is er steeds meer concurrentie. Ook zijn de gasten door de jaren veel kritischer geworden. Het hele verhaal moet kloppen en de gastbeleving moet top zijn. Dit dwingt horecaondernemers om zich te onderscheiden met een uniek concept. Daarom kiezen bijvoorbeeld steeds meer ondernemers een echt unieke uitstraling en bepalen ze zelf welke bieren ze tappen.

Bar stadsbrouwerij ThomsArthur van Zanten aan het woord over hoe de baruitstraling en juiste dranktechniek bij Stadsbrouwerij THOMS bijdragen aan het succes van het bedrijf.

THOMS Stadsbrouwerij

Deze Rotterdamse brouwerij weet hoe belangrijk het is om bier perfect te serveren: goed getapt, met de juiste schuimkraag en elke biersoort op z’n eigen perfecte temperatuur. Omdat ze bij THOMS het bier zelf brouwen en ter plaatse serveren is het ongefilterd en vrij van conserveringsmiddelen. Zo smaakt bier op z’n verst!

Beleving

Met THOMS Stadsbrouwerij willen Arthur en zijn zus Ellen inspelen op de belevingseconomie die nu trending is. “Mensen vinden het leuk om te zien wat er gebeurt. Het is veel leuker om het bier rechtstreeks uit de ketels te zien komen dan uit een standaard flesje. Daarom staan er grote ketels in de zaak, waar je kan beleven hoe het bier gebrouwen wordt”. Ook worden er in de brouwerij  proeverijen en rondleidingen georganiseerd.

Maar het oog wil ook wat. Daarom is de bierpresentatie geïntegreerd in de huisstijl van Thoms: de rode brugzuilen, tanks boven de bar met rode accenten en de zelftaptafels met rode biertap passen perfect bij het opvallende en herkenbare Thoms concept.

Deze ondernemer heeft een eigen, onderscheidende uitstraling weten te creëren door hoogwaardige biertechniek in zijn concept te integreren. Van Duijnen Horeca Service heeft hem daarbij geholpen.

Arthur heeft al veel mooie horecazaken neer mogen zetten in Rotterdam, zoals Villa Kakelbont, Kade 4, Wester Paviljoen en Café van Zanten. In 2016 opende hij THOMS Restaurant & Underground Bar. Hij werkt al jaren met Van Duijnen. Ook in andere van zijn zaken leverde en installeerde Van Duijnen vele soorten tapinstallaties, koelingen, biertanks en tapautomatisering, veelal  op maat gemaakt.

Op zoek naar een geheel eigen uitstraling

Ook interesse in een bierinstallatie, wijntap of biertanks geheel op maat? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Café restaurant
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hoteljeroen en Dennis DeDAKKAS