Menu

Ook Van Duijnen Horeca zit in de A’DAM toren

Afgelopen weekend ging de A’DAM toren open, de voormalige Shell-toren aan het IJ, die is omgebouwd tot een kosmopolitisch creatief centrum. A’DAM omvat o.m. een observatiedek (Lookout), een panoramabar/club/restaurant (Madam), een ronddraaiend restaurant (Moon), een besloten club voor creatieven, een hotel (Sir Adam), een nachtclub, een luxe loft en ca 30 bedrijven die allen een link hebben met de muziekindustrie. De nachtclub Shelter is in de kelder onder de grond en gaat vanaf september open. Vanaf het dak van het immense gebouw kun je op bijna 100 meter hoogte uitkijken over de stad en de havens. Met op goede dagen uitzicht tot Utrecht en de Noordzee.

ADAM Amsterdam

In de gloednieuwe A’DAM toren plaatsten wij koel- en geautomatiseerde tapsystemen die dranken doseren en registreren, voor maximaal rendement.

Van Duijnen Horeca Service leverde en installeerde alle barkoelingen en tapautomatisering voor de horeca in de A’DAM toren (i.s.m. Eijsink voor het kassasysteem). Alle bier, wijn, gedistilleerd en frisdrank worden op deze unieke locatie dus altijd op de juiste wijze gedoseerd en geregistreerd, waarmee de ondernemers in de A’DAM toren goed inzicht in het drankverbruik en hun inkomsten krijgen. Ook benieuwd hoe het rendement van jouw onderneming tot wel 30% kan worden verhoogd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Café restaurant Poppodia Theater/schouwburg
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service