Menu

Opstart tips voor koelbuffetten

Het ziet er naar uit dat sommige horecabedrijven binnenkort geleidelijk de deuren weer kunnen openen. Als horecaondernemer wil je een frisse start waarbij je snel weer helemaal ‘up en running’ bent. Heb je koelbuffetten tijdelijk uitgezet om kosten en energie te besparen? Volg dan onderstaande stappen als je deze koelbuffetten weer gaat gebruiken. Zodat jouw gasten straks weer heerlijk gekoelde drankjes kunnen bestellen. Van Duijnen Horeca Service deelt ook opstarttips voor tapinstallaties. Zie opstart handleiding van de bierinstallatie, opstart wijntapinstallatie, opstart gedistilleerd installatie, opstart postmix installatie (frisdrank) en het in gebruikstellen van tapautomatisering. Hierin lees je hoe je je tapinstallaties weer goed in gebruik stelt.

Opstarten van je drankenkoeling

Hieronder zie je een handleiding over je hoe je het koelbuffet weer in gebruik neemt. Als specialist in dranktechniek geeft Van Duijnen graag deze tips en instructies om storingen bij het opstarten te voorkomen.

Advies en handelingen voor het in gebruik stellen van het koelmeubel:

• Controleer de binnenzijde van het koelbuffet op vervuiling. Mocht er onverhoopt toch schimmel zijn ontstaan of een andere vorm van vervuiling, reinig dit dan eerst met een mild sopje.
• Zet het meubel aan d.m.v. de aan/uit schakelaar.
• Controleer of de setpoint van de thermostaat nog op de juiste temperatuur staat ingesteld, de koelcompressor, de condensor- en verdamperventilator opstarten.
• Alles draait en geen vreemde geluiden? Laat het koelmeubel een kwartiertje draaien en controleer of de temperatuur terugloopt voordat je het meubel weer gaat inruimen.

Vragen of hulp nodig bij een frisse start?

Heb je onze tips over het buitengebruikstellen van je koelbuffetten en tapinstallaties opgevolgd, dan zal je waarschijnlijk snel kunnen beginnen. Voor vragen of telefonisch advies zijn we bereikbaar op 036–538 78 78.

koelbuffet IJverHeb je toch hulp nodig bij het weer in gebruik nemen van je koelingen, tapinstallaties of het reinigen van de leidingen? Dan komen wij graag bij je langs tegen een gereduceerd tarief. Van Duijnen biedt hulp bij de opstart tegen speciaal tarief van € 99, dit is inclusief voorrijkosten en een half uur werk.*

Wil je gebruik willen maken van deze tijdelijke aanbieding, maak dan snel een afspraak. Bel 036 538 78 78 of mail naar onze afdeling customer service: cs-horeca@vanduijnen.nl

*Mocht het meer werk zijn dan rekenen we daarna ons gewone uurtarief van € 79,56 per uur. Deze aanbieding is alleen geldig t/m 01/07/20 bij de opstart tijdens de coronacrisis o.v.v. openingsactie.

Lees ook onze blog: Van Duijnen en de anderhalve meter horeca: zo hou je afstand, over diverse mogelijkheden om je gasten te ontvangen en toch afstand te houden.
Bekijk ook onze video hoe je meer kunt verdienen aan je drankverkoop.

 

Café restaurant Hotel Sportclub Studentenvereniging Theater/schouwburg
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service