We hebben al veel horecabedrijven succesvol geholpen met onze diensten. Een aantal van hen willen graag hun ervaringen hieronder met u delen. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten. In onze video ziet u hoe Ziggo Dome, Cafe Le Journal, Clooney en Restaurant Vandaag efficiënter en winstgevender werken.
Stop drankverspilling Bij bar-restaurant Escobar in Amsterdam kunnen gasten terecht voor lunch, diner en na tienen een borrel met muziek tot diep in de nacht. Er wordt gebruik gemaakt van...Lees meer
De Kanarie Club is gevestigd in De Hallen op het Bellamyplein in Amsterdam. De plek waar hip Amsterdam binnenvliegt voor de lekkerste gerechten, drankjes en hapjes. Maar het is ook...Lees meer
Bij Beers & Barrels Breda is er een prachtige tapmuur met 16 (speciaal) bieren waar gasten zelf kunnen tappen. Er zijn ook diverse taptafels waar biervaten gewogen worden en de...Lees meer
Het is altijd feest bij Trinity. Dit mooie gezellige café in het centrum van Amsterdam is onlangs helemaal verbouwd. De bar is opnieuw ingericht en kan zo weer jaren mee. Van...Lees meer
Op het leegstaande parkeerdek van parkeergarage in Haarlem hebben Dennis, Victor en Jeroen, een duurzaam horecapaviljoen neergezet met een dakterras en stadspark: DeDAKKAS. Een industriële, groene en stedelijke plek waar...Lees meer
In een historisch pand aan de haven van Enkhuizen vind je herberg en grand café De Compagnie. Eigenaar Rick Post vertelt over de recente verbouwing en over zijn nieuwste horecaproject:...Lees meer
Poesiat & Kater is een bierbrouwerij met proeflokaal in Amsterdam-Oost. Jorn Stouten, mede-eigenaar: “We brouwen niet alleen Poesiat & Kater bier, maar ook traditionele Van Vollenhoven bieren naar recepten uit...Lees meer
Café De Beurs in Utrecht is na een grootschalige verbouwing weer open. Eigenaar Theo Burger kiest voor een totaaloplossing op het gebied van taptechniek, tapautomatisering, koelingen en (zelf)taptafels. Ook is...Lees meer
Louie Louie is een nieuwe bar in Amsterdam-Oost. Hier genieten gasten van een drankje en kleine gerechtjes die Zuid-Amerikaans en Aziatisch georiënteerd zijn. Marcel van Breda, eigenaar, vertelt over de...Lees meer
More-Itz in het Noord-Brabantse Drimmelen heeft bewust gekozen om zelf te investeren in een eigen tapinstallatie, barkoeling en biertanks. En kiest Van Duijnen Horeca Service als leverancier hiervan. Thomas Langerwerf, eigenaar:...Lees meer
Brasserie - Hotel Antje van de Statie is een mooi voorbeeld van een totaaloplossing voor de drankvoorziening die wij kunnen leveren; kelderbierinstallatie, tapinstallaties voor diverse bars, tapautomatisering en alle koelingen, inclusief...Lees meer
Voor CityHub, hypermodern capsulehotel zonder traditioneel hotelpersoneel, heeft Van Duijnen een mooie volledig geautomatiseerde zelfbedieningsbar ontwikkeld. Hier kunnen de gasten via een polsbandje zelf hun warme en koude drankjes tappen...Lees meer
Van Zanten behaalde een score van 100% goed getapt met geautomatiseerde biertaps. Hierdoor kunnen zij niet alleen goed tappen maar ook slim tappen. Omdat de eigenaar van Van Zanten zo...Lees meer
“voor een goede nachtrust en meer winst” ’t Nieuwe Kafé op de Dam in Amsterdam heeft Van Duijnen Horeca gekozen als partner voor goede nachtrust en meer winst. Eigenaar Dhr....Lees meer
Mereveld is een Green Key locatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Geautomatiseerde horeca past daar goed bij omdat er zo veel minder drank wordt verspild. ‘De kassa...Lees meer
Eric Harder van de Pintelier vindt het veel makkelijker werken met de juiste systemen en heeft geen moment spijt van de tapautomatisering van Van Duijnen Horeca. ‘Mijn drankuitgifte is inzichtelijk’...Lees meer
‘Duidelijk inkoopverschil en betere controle’ Eigenaar Gert-Jan van Maanen van Bowling Almere over zijn ervaring met zijn geautomatiseerde tapsysteem: “ Niet alleen onze biertjes, ook gedistilleerd en wijn tappen we...Lees meer
Voor o.a. restaurant Vandaag (Amsterdam en Utrecht) en Star Lodge Hotels Utrecht heeft Van Duijnen een zelfbedieningsconcept ontwikkeld waarbij hun gasten zelf warme en oude dranken kunnen tappen en betalen...Lees meer
Voetbalclub Altius verdient in een handomdraai meer voor de club Verenigingen gerund door vrijwilligers Tom Verdam werd november 2012 voorzitter van voetbalclub Altius, waar hij als 15 jarige jongen al...Lees meer
Bij de in 2012 geopende Ziggo Dome, de nieuwste poptempel voor 17.000 bezoekers, is Van Duijnen Horeca Service verantwoordelijk voor de techniek achter de drankvoorziening, de tapautomatisering en leverde drankinstallaties....Lees meer
Ook poppodium Patronaat in Haarlem heeft ervoor gekozen om samen met Van Duijnen Tapautomatisering bijna de volledige drankuitgifte te automatiseren: fris, bier, wijn én gedistilleerd. En hoewel het voor een...Lees meer
De drankuitgifte bij Brothers Festival Dome is al 13 jaar volledig geautomatiseerd. 'Wanneer het om zulke grote volumes gaat, is het bijna onverantwoord om niet te automatiseren', zegt eigenaar Rob...Lees meer
De Jopenkerk bestaat nu 3,5 jaar en is voortgekomen uit de ambities van de brouwers van het Jopenbier. 17 jaar lang brouwde de brouwers in loon bij verschillende collega brouwerijen....Lees meer
De naam in neon boven de draaideur van het café-restaurant is een kopie van het grappige autootje van Renault uit de jaren vijftig. Dauphine is dan ook gevestigd in de...Lees meer
Edwin Spitsbaard, eigenaar van The Guardian kiest voor zijn nieuwe zaak VIDA weer voor tapautomatisering van Van Duijnen Horeca. De Spaanse cervezeria/taperia VIDA in Hilversum is in februari 2013 geopend...Lees meer
Café Cuba is een klein café in Caribische sfeer aan de Amsterdamse Nieuwmarkt. Er wordt geen eten geserveerd, dus alle inkomsten komen voort uit de drankverkoop. Op frisdrank en wijn...Lees meer