Menu

Antje van de Statie in Weert

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Brasserie – Hotel Antje van de Statie is een mooi voorbeeld van een totaaloplossing voor de drankvoorziening die wij kunnen leveren; kelderbierinstallatie, tapinstallaties voor diverse bars,  tapautomatisering en alle koelingen, inclusief een centrale koeling. Een omvangrijk en prachtig project waar wij dan ook zeer trots op zijn!

Nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaring van Dorien Hendrix, eigenaresse van Antje van de Statie? In het bovenstaande filmpje vertelt zij over haar samenwerking met Van Duijnen Horeca Service.

Antje van de Statie is een stijlvolle nieuwe horecagelegenheid in Weert, direct tegenover het NS station. De zaak is vernoemd naar Antje van de Statie die wereldberoemd werd met de vlaaitjes die zij er verkocht. Lees meer in onze blog – een zaak met een verhaal. 

Het pand is teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat en volledig gemoderniseerd. Door authentieke elementen samen te voegen met een modern interieur is het een fantastische plek geworden, waar je lekker kunt eten, drinken, slapen en vergaderen. Alles in een unieke, sfeervolle en moderne ambiance, met een kwinkslag naar het verleden en een knipoog naar de uitstraling van het station aan de overzijde. Het station waar Antje beroemd is geworden. Zo heeft Weert met deze horecagelegenheid weer een entree met allure gekregen. Onlangs op RTL 4 te zien.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Jorn-Stouten-Poesiat-en-Kater