Menu

Café Cuba, Amsterdam

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Café Cuba is een klein café in Caribische sfeer aan de Amsterdamse Nieuwmarkt. Er wordt geen eten geserveerd, dus alle inkomsten komen voort uit de drankverkoop.

Op frisdrank en wijn na is de gehele drankvoorraad geautomatiseerd met de tapautomatisering van Van Duijnen.

“Een gerust gevoel”

De eigenaar van Café Cuba is meer dan tevreden: “We zijn zelfs zo tevreden dat we inmiddels ook twee andere cafés hebben geautomatiseerd. Ik was aanvankelijk bevreesd dat het niet zou werken, met al die computers, maar het ging meteen goed. We werken al jaren mee in Café Cuba en hoewel ik geen rekensom heb gemaakt van wat we ermee besparen, ga ik nu ‘s avonds met een gerust gevoel naar huis. Daarom alleen al is het de investering waard.

“Je ziet altijd welke drankjes nog niet zijn weggeschreven”

We zien trouwens wel dat de inkoop lager is. Dat komt natuurlijk doordat de dosering perfect is afgesteld. Er is minder tapverlies, waardoor we met minder voorraad uitkomen. Je hebt ook meteen geen last meer van mensen die niet kunnen tappen. Een ander groot voordeel van tapautomatisering is dat in het verleden nog wel eens werd vergeten een drankje aan te slaan. Omdat de drankenuitgifte is gekoppeld aan de kassa, zie je altijd in het kassascherm welke drankjes nog niet zijn weggeschreven. Dat maakt de barmensen er eerder op attent dat sommige drankjes nog niet zijn afgerekend.”

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotel