Menu

Duurzaam horecapaviljoen met duurzame koelingen

Offerte aanvragenInfo aanvragen
jeroen en Dennis DeDAKKAS

DeDAKKAS terrasOp het leegstaande parkeerdek van parkeergarage in Haarlem hebben Dennis, Victor en Jeroen, een duurzaam horecapaviljoen neergezet met een dakterras en stadspark: DeDAKKAS. Een industriële, groene en stedelijke plek waar je terecht kunt voor lekker en puur eten, diverse speciaalbiertjes en een fantastisch uitzicht over de binnenstad! Het paviljoen is verwarmd en is het hele jaar geopend.

Zij hebben een passie voor duurzaam ondernemen en daarom kiezen zij voor lokaal en seizoensgebonden gerechten, ook met ingrediënten die ze zelf verbouwen op het dak. Zo staan er op de wijnkaart geen wijnen die van de andere kant van de wereld komen.

Vanuit de duurzaamheidsgedachte koos DeDAKKAS voor een samenwerking met Van Duijnen. Van Duijnen plaatste er een super zuinig centraal koelsysteem waarmee je centraal vanaf één plek al je koelingen kunt koelen. Deze koeloplossing is gemiddeld maar liefst 25% zuiniger met een lagere CO2 uitstoot. Ook verzorgde we o.a. de tapinstallatie, fustenkasten en flessenkoelingen.

deDAKKAS binnen

Wil je naast kosten besparen, ook verantwoordelijkheid nemen als het gaat om duurzaam ondernemen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor deze super zuinige centrale koelunit.

Lees hier meer over de duurzame centrale koelunit. Lees ook onze blog over duurzaam ondernemen in de horeca.

deDAKKAS buitenBekijk ook de filmpjes

Zie hieronder het filmpje dat gemaakt werd voor de crowdfunding van het concept.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca