Menu

Service en onderhoud

Service, onderhoud en kwaliteit op maat

Van Duijnen Horeca Service levert u niet zomaar producten, maar levert kwaliteit. Bij van Duijnen draait het om horecaprofessionals die hun gasten graag zien terugkeren.

Mensenwerk is voor Van Duijnen: luisteren naar de opdrachtgever. Kritische vragen stellen om vervolgens de oplossing op maat te bieden. De Van Duijnen Horeca Service-medewerkers geven een advies dat past bij uw onderneming, wensen en budget. Vervolgens levert Van Duijnen service op maat in de vorm van technische ondersteuning.

Storingsdienst

Op werkdagen (van 8:00 uur ‘s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds), in de weekeinden en op feestdagen (van 9:00 uur ’s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds) staat onze serviceorganisatie tot uw beschikking. U kunt te allen tijde uw storing doorgeven op nummer 036 – 538 78 78. Een callcenter zal uw storing opnemen en direct de volgende ochtend doorgeven aan de service dienst van Van Duijnen.

Preventie overtreft reparatie

Een volle zaak en dan niet lekker kunnen doortappen. Daar moet u toch niet aan denken? Van Duijnen levert hoogwaardige horeca apparatuur. Daar wilt u toch ook zo lang mogelijk plezier van hebben? Met een serviceovereenkomst voor preventief onderhoud van uw tap(automatiserings)installatie vermindert u de kans op storingen fors. Bovendien verlengt u de levensduur aanzienlijk door gedegen onderhoud. En dat scheelt u geld. In de praktijk blijkt continuïteit altijd de beste investering.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service