Menu

Studentenverenigingen

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Cashless tapsystemen speciaal voor studentenverenigingen

Gemak dient het bestuur…

Als bestuur van een studentenvereniging heb je belangrijke taken en ben je o.a. verantwoordelijk voor de bar bij jouw vereniging. Ook de financiën moeten op orde zijn. Er moet dus genoeg verdiend worden aan de baromzet om allerlei andere activiteiten en festiviteiten te kunnen bekostigen.

Meer inkomsten uit horeca

Van Duijnen helpt studentenverenigingen al jaren om meer inkomsten uit horeca te realiseren. Bij veel sociëteiten door het gehele land plaatsen wij automatische taps om bierverspilling tegen te gaan. Met onze slimme innovaties haal je het maximale rendement uit je bar. Niet langer onnodig morsen, te volle glazen, ongezien weggeven, onzorgvuldig afrekenen of onnodig tapverlies, door de juiste dosering en directe betaling van alle getapte dranken.

 

Hoe haal je maximaal rendement uit de bar?

1. Zorg voor de juiste dosering van elk drankje
Met een automatische tap komt precies de juiste hoeveelheid in het glas en kan ook onervaren personeel (zoals vrijwilligers) altijd een perfect biertje tappen, zonder dat duur bier wegstroomt. Dit kan een besparing opleveren van duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar. Iedereen krijgt een goed getapt drankje, ongeacht wie hen bedient.

2. Tap sneller.
Met een automatische tap werkt het barpersoneel efficiënter en wordt iedereen sneller geholpen, waardoor de omzet toeneemt.

3. Alles afgerekend
Elk drankje wordt netjes afgerekend en er is geen kans meer om een gratis biertje weg te geven. De leden/gasten betalen drankjes aan de bar met een ledenpas (of gastenpas). Er kan alleen getapt worden als de pas op de kaartlezer wordt geplaatst. Zodra men een drankje tapt dan wordt deze meteen op rekening van de betreffende persoon bijgeschreven of wordt een bedrag van het prepaid saldo afgeschreven.

 

 

 

 

 

Makkelijk
Zo bespaar je dus flink op de inkoopkosten van drank en werk je veel gemakkelijker/efficiënter. Geen gedoe met wisselgeld of kasverschillen, maar duidelijk inzicht in de omzet en een eenvoudige administratie. Bovendien wordt er meer gedronken met een kaartsysteem, zodat de baromzet stijgt! Daarnaast is het ook mogelijk om als klant zelf de drankjes in te schenken, waardoor je minder mensen hoeft in te zetten.

Koppeling Van Duijnen tapautomatisering en Creo
Creo (kassa en kaartmanagement) en Van Duijnen Horeca Service (tapautomatisering) zijn ieder specialist op hun gebied. Met de samenwerking tussen Creo en Van Duijnen is een perfecte koppeling tussen beide systemen gerealiseerd. Van Duijnen Horeca zorgt voor een optimaal geschonken drankconsumptie terwijl Creo alle transacties afrekent en registreert.

Speciaal voor de studentenverenigingen zijn een aantal belangrijke functionaliteiten toegevoegd zoals leeftijdscontrole, groepen maken en uitgebreide (financiële) rapportages. Lees ook onze blog

 

Nog meer tips voor een hogere omzet uit horeca:

  • Inzet van een mobiele bar, zodat er op meer punten drank verkocht kan worden.
  • Inzet van ‘Beer Up’ tijdens evenementen. Daarmee tap je makkelijk 16 glazen per minuut . Ook in te zetten als zelftap in bijvoorbeeld rookruimtes.
  • Inzet van zelftaps. Niet meer in de rij bij de bar, maar gewoon zelf een biertje tappen.
  • Gebruik van een eigen biertapinstallatie i.p.v. bruikleen. Dit geeft meer keuzevrijheid en een betere onderhandelingspositie t.a.v. de drankenleveranciers.

De meeste Nederlandse studentenverenigingen werken al met de tapautomatisering van Van Duijnen Horeca.

Een greep uit onze klanten met een automatisch tapsysteem.

ASC Amsterdam
Aegir
Albertus Magnus
Amphytrion
Amsterdamsch Studenten Corps
Augustinus
Circumflex
Dizkartes
C.S. Veritas
Ceres
G.C.H.C. Groningen
Gremio Unio’s
Eindhovens Studenten Corps
L.V.V.S. Augustinus
Minerva
Phoenix
R.K.S.V. Albertus Magnus
RSC Rotterdam
RVSV Rotterdam
Studentenvereniging SSR-W
SSR-W Wageningen
St. Olof
T.S.V. Plato
Tragos
Unitas S.R.
USV Utrecht
Utrechtsch Studenten Corps
Veritas
Vindicat atque Polit
W.S.V. Ceres

Vrijblijvend advies

Ook weten of tapautomatisering interessant is voor jouw studentenvereniging/sociëteit?

Maak een selfie van de bar bij jouw sociëteit en stuur deze samen met uw gegevens naar info@vanduijnenhoreca.nl voor een vrijblijvend advies.

Voor meer informatie kunt natuurlijk ook bellen naar tel 036 – 538 78 78 of vul ons contactformulier in. Volg ook onze blogs en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

              

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca