Menu

Kaartlezer

Met een kaart drankjes bestellen

Door middel van een kaart (met een tegoed) drankjes bestellen. Handig voor uw klanten of bijvoorbeeld leden van een studentenvereniging. Dat heeft voordelen in het efficiënter werken en levert een kostenbesparing op.

Ook op zoek naar een dergelijk systeem met kaartlezer? Dan bieden wij u een kaartsysteem met verschillende mogelijkheden.

Prepaid kaart

Met een prepaid kaart stort uw klant vooraf een bepaald bedrag op zijn kaart, waarmee hij drankjes kan bestellen. Uw personeel komt zo niet in aanraking met geld. Dit werkt sneller en voorkomt fouten en mis-tellingen. De klant kan alleen zijn drankje nuttigen bij voldoende saldo. Door de kaart op de kaartlezer te leggen wordt met genoeg saldo de tap vrijgegeven. Met dit kaartsysteem is het ook mogelijk om uw klanten zelf te laten tappen (self service), waarmee u weer aanzienlijk bespaart op uw personeelskosten.

Debiteuren kaart

Hetzelfde wat met de prepaid kaart kan, kan ook met een debiteurenkaart. Uw klant krijgt hierbij alleen achteraf een rekening voor de geconsumeerde drankjes. In plaats van een tegoed op de kaart wordt nu de tap pas vrijgegeven als de lopende rekeningen zijn betaald. Ook bij een debiteurenkaart is het mogelijk om als klant zelf de drankjes in te schenken, waardoor u op personeelskosten kunt besparen.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca Service