Menu

Taptik

Taptik laat kelner geen drankjes vergeten

Ongezien een drankje weggeven of per ongeluk de bestelling vergeten aan te slaan. Dat is verleden tijd met de taptik. Taptik herinnert de kelner om drankjes aan te slaan door bij een getapt drankje een -1 weer te geven in de kassa.

U kunt uw personeel ieder een eigen kelnersleutel geven zodat u per kelner de hierboven genoemde de taptik-verschillen kunt zien en de omzet op kelnerniveau kunt volgen.

Voorbeeldsituatie met de taptik

De ober tapt 5 bier, 2 cola en 3 kopjes koffie. De ober slaat vervolgens op de kassa 3 bier, 3 cola en 3 koffie aan. Wanneer u nu de credit buffer lijst uit draait, vertelt taptik u precies welk drankje u vergeten bent aan te slaan en hoeveel drankjes u te weinig hebt getapt.

Er zijn 2 vaasjes teveel getapt deze worden in de min gezet, wanneer er nu weer een biertje wordt aangeslagen zal deze op –1 komen te staan. De cola is teveel aangeslagen en dus niet getapt, deze komt in de + te staan. De koffie komt niet voor op de credit buffer lijst aangezien de getapt dranken wegvallen tegen de aangeslagen dranken.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotelJorn-Stouten-Poesiat-en-Kater