Menu

Tapautomatisering bier

Biertap automatisering

Er gaat in de praktijk helaas veel bier verloren door morsen of mistappen. Ook wordt er wel eens een biertje weggegeven of per ongeluk vergeten aan te slaan. Kies voor automatisering van uw biertap en bespaar op inkoopkosten van uw bier.

Met tapautomatisering behaalt u meer rendement uit uw bierverkoop. Ieder biertje wordt met de juiste dosering getapt en er is weinig tapverlies, waardoor u flink op de inkoopkosten van uw bier bespaart. Bovendien registreert het systeem elk getapt biertje. U heeft altijd inzicht in wat er getapt is en of een biertje ook daadwerkelijk is betaald.

Voordelen van tapautomatisering bier

Bijna iedere biertapinstallatie is geschikt voor automatisering en dus blijft de gewenste uitstraling van uw biertap behouden. Ook als u kiest voor een nieuwe bierzuil van Van Duijnen. Het enige wat uw klant van de automatisering merkt is dat ze sneller kunnen genieten van een altijd perfect getapt biertje. Er zijn veel meer voordelen te noemen:

  • Geen bierverlies en verspilling
  • Weggeven van een biertje of vergeten aan te slaan zijn is verleden tijd
  • Optimale controle door nauwkeurige registratie
  • U werkt efficiënter; gebruikersvriendelijk en betrouwbaar
  • Als stand alone te gebruiken of te integreren in totale barautomatisering
  • Uw investering snel terugverdiend
  • Vaak op uw bestaande tapzuilen te plaatsen

We zorgen niet alleen voor de plaatsing en uiteindelijk voor een besparing op uw inkoopkosten, u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en service voor al het apparatuur dat wij bij u plaatsen.

Mogelijkheden van automatiseren

Er zijn twee manieren waarop Van Duijnen uw bier automatiseert:

Wilt u de uitgifte van bier wel registreren maar niet doseren? Met een flowmeter heeft u altijd inzicht in de getapte hoeveelheid bier zonder dat het bier per glas wordt gedoseerd. Er is ook nog de mogelijkheid van een combinatie tapzuil van wijn met frisdrank, bier en/of snellopende gedistilleerde dranken. Advies nodig? We helpen u graag met het koppelen van uw wensen aan de beste oplossing. Blader ook door onze brochures over tapautomatisering.

Biertapinstallatie nodig?

Naast tapautomatisering kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe biertapinstallatie.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service