Menu

Elektrische bierkraan

Elektrische biertapkraan

Door gebruik te maken van een geautomatiseerde, elektrische biertapkraan (EOS) wordt de afgifte van bier gedoseerd en geregistreerd. Het bierverlies wordt hierdoor tot het minimum beperkt.

Elektrische bierkraan2Elke biertapkraan biedt de mogelijkheid van het tappen van één of twee glasmaten, bijvoorbeeld een fluitje en een gewoon glas. Ook is het voorzien van een bijschuimknop, welke tevens als derde doseermaat gebruikt kan worden.

Doortappen met een elektrische bierkraan

Tevens bestaat de mogelijkheid van doortappen. Bij doortappen wordt het bier met een kleine onderbreking per glas achter elkaar gedoseerd, totdat de bierhendel weer in de rust stand wordt teruggeplaatst. De glasmaten kunnen via de registratie-computer of de besturingskast worden ingesteld, ongeacht of de installatie in gebruik is of niet.

De EOS bierkraan wordt geplaatst op de bestaande bierzuil van de brouwerij. U kunt ook kiezen om de elektrische bierkraan in te bouwen in een andere zuil naar keuze.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.  Bekijk ondertussen ook eens de luchtgestuurde bierkraan.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service