Menu

Tapautomatisering gedistilleerd

Offerte aanvragenInfo aanvragen

Gedistilleerd tapautomatisering

Tot 30% besparen

Om de uitgifte van uw sterke dranken onder controle te houden zijn er diverse oplossingen die ervoor zorgen dat elke consumptie juist gedoseerd en geregistreerd wordt. Hierdoor ziet u precies wat er wordt weggegeven/vergeten. Door registratie van de getapte glazen sterke drank krijgt u dagelijks inzicht in de verschillen tussen het aantal getapte en betaalde glazen, zodat u direct actie kunt ondernemen als dit verschil te groot is.  Door tapautomatisering gedistilleerd bespaart u tot 30% bespaart op de inkoopkosten van de sterke dranken.

We bieden de volgende oplossingen:

  • Non drips. Dit zijn wandmaatschenkers zoals Engolite en ETN
  • Fastdrips. Complete ‘snellopende’ tapzuil voor aan de wand. Dit is een non drip die wordt gevoed door een bulkopslag (een RVS container met gedistilleerde drank) in een opslagruimte en niet door de flessen die er voor de sier op staan
  • Flescontrolesystemen met schenkdoppen op de fles in combinatie met een contactring. Bijvoorbeeld Flexibar en ABC

Combizuil met snellopende gedistilleerde dranken

Ook bestaat de mogelijkheid van een combinatie tapzuil van wijn met frisdrank, bier en/of snellopende gedistilleerde dranken. Weten welke oplossing het beste bij uw wensen aansluiten? We adviseren u graag! Meer informatie over het automatiseren van sterke en minder sterke dranken vindt u ook in onze brochures.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service