Menu

ABC flessendoseersysteem

ABC-flessendoseersysteem

Het ABC-flessendoseersysteem bestaat uit 3 componenten; gecodeerde schenkdoppen, hoogwaardig zegelmateriaal en 1 elektronische contactring inclusief besturingskaart.

ABC-FlessendoseersysteemDe 7 gecodeerde schenkdoppen worden op dezelfde wijze als normale schenkdoppen aangebracht. De schenkdoppen worden verzegeld met hoogwaardig zegelmateriaal dat niet ongeschonden verwijderd kan worden, dit om ongeoorloofd gebruik tegen te gaan. Er zijn 7 verschillende soorten coderingen mogelijk, elk met een eigen prijs en met een eigen volume. Hierdoor kan een onbeperkt aantal flessen, binnen het aantal coderingen, door het systeem herkend en gedoseerd worden.

Doorschenken zonder fles weer te kantelen met ABC flessendoseersysteem

In de schenkdop is een ventiel aangebracht dat alleen geopend wordt als zij in de elektronische contactring wordt geplaatst en als de fles in de schenkstand wordt gehouden. De elektronische contactring fungeert als impulsgever van het systeem en opent de klep in de schenkdop; de registratie vindt plaats door middel van de separaat opgestelde registratiecomputer.

Het is mogelijk om door te schenken zonder de fles weer te kantelen. Met een instelbare onderbreking kan doorgeschonken worden, wat schenk- of tijdverlies vermijdt.

Aanpasbare dosering

Het ABC-flessendoseersysteem zorgt ervoor dat bij het schenken niet één, maar verschillende impulsen worden gegeven. Hierdoor wordt voor een groot gedeelte versuikering tegengegaan. De dosering wordt via de computer door de gebruiker vooraf ingesteld. Het instellen of wijzigen van deze dosering kan op elk gewenst moment plaatsvinden.

Bij het indelen van de 7 groepen, dient u ook rekening te houden met de viscositeit van de dranken. Stroperige dranken als Baileys en advocaat kunnen niet worden geschonken met behulp van het ABC-systeem. Bij elk ABC-systeem dient een “schone” 220 volt voeding aanwezig te zijn.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Zelfbedieningsbar Star Lodge hotelTrinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca