Menu

Tapinstallatie

Meer verdienen dankzij eigen tapinstallatie

Steeds vaker kiezen horecaondernemers voor een eigen (bier) tapinstallatie en drankenkoelingen. Deze trend is met name ontstaan omdat vele ondernemers onafhankelijk willen zijn. Je bepaalt zelf welke (speciaal)bieren je tapt, en het geeft je meer vrijheid en een betere onderhandelingspositie bij de inkoop. Met een betere inkooppositie kun je flink besparen op je drankinkoop.

Lees meer hierover in de blogs  Misset Horeca: “Onafhankelijkheid van bier en brouwer” deel 1 en deel 2

Ook iets voor u? Neem dan contact op met Van Duijnen Horeca. Wij leveren, plaatsen, wijzigen en onderhouden al tientallen jaren  koel- en tapinstallaties voor horecabedrijven. Eén adres voor alles wat je nodig hebt voor een goedlopende bar van lekbladen, bierkranen, biertaps, koelcellen, koelmeubels tot biertanks.

Waarom kiezen voor een eigen tapinstallatie bij Van Duijnen Horeca?

  • Onafhankelijk van bierbrouwers
  • Besparen op uw drankinkoop
  • Kies zelf welke bieren u tapt
  • 40 jaar expertise (levering, plaatsing en service & onderhoud)
  • Landelijk servicenetwerk, waardoor we altijd dichtbij zijn

Kiezen voor een eigen tapinstallatie? Vraag dan snel een offerte aan.

Betere inkooppositie

Met een ‘eigen’ tapinstallatie heeft u namelijk meer vrijheid en kunt u ‘onafhankelijk’ uw bier en andere dranken inkopen. Hierdoor heeft u een betere positie om te onderhandelen met verschillende bierbrouwers en kunt u een scherpere inkoopprijs bedingen. En daardoor een beter rendement. Bovendien heeft u de vrijheid om merken van lokale bierbrouwerijen op de tap te voeren. Door de installaties dagelijks goed te onderhouden en met een zorgvuldige bediening, bespaart u op de operationele kosten. Zie ook onze tips voor het dagelijkse onderhoud.

Kies voor 40 jaar expertise

Als u voor een ‘eigen’ installatie kiest zijn wij de beste aanbieder. We hebben 40 jaar expertise en in die jaren een dicht landelijk netwerk van servicetechnici opgebouwd. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer rendement behalen?

Wilt u meer rendement behalen uit uw drankverkoop? Dan kunnen wij uw nieuwe maar ook uw huidige tapinstallatie automatiseren. Door tapautomatisering tap u altijd de juiste dosering en worden alle getapte drankjes desgewenst geregistreerd en gekoppeld aan uw kassa. Onnodig tapverlies en verspilling, maar ook ongezien weggeven en vergeten aan te slaan behoren dan tot het verleden. Bekijk meer voordelen van tapautomatisering of lees er alles over in onze brochures.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
jeroen en Dennis DeDAKKASCityHub hotel Amsterdam