Menu

Biertapinstallatie

Eigen biertapinstallatie

Als u kiest voor uw eigen biertapinstallatie, dan kiest u om te besparen op uw bierinkoop en kiest u zelf welke bieren u tapt. Van Duijnen Horeca levert steeds vaker eigen biertapinstallaties aan verschillende horecaondernemingen, groot of klein. De investering verdient zich namelijk relatief snel weer terug!

Waarom kiezen voor een eigen biertapinstallatie bij Van Duijnen Horeca?

  • Onafhankelijk van bierbrouwers
  • Besparen op uw drankinkoop
  • Kies zelf welke bieren u tapt
  • 40 jaar expertise (levering, plaatsing en service & onderhoud)
  • Landelijk servicenetwerk, waardoor we altijd dichtbij zijn

Kiezen voor een eigen biertapinstallatie? Vraag dan snel een offerte aan.

Bier tappen uit fusten of biertanks

Er zijn meerdere manieren om bier te tappen:

Welk type installatie u ook kiest, u wilt dit natuurlijk in de stijl die past bij uw horecagelegenheid. U heeft de keuze uit diverse bierzuilen. Van modern tot traditioneel, van messing tot roestvrijstaal en van chroom tot porselein. Ook de uitstraling van de bierleverancier kan behouden blijven in de tapzuil.

Betere inkooppositie met een biertapinstallatie

Met een ‘eigen’ installatie heeft u meer vrijheid en kunt u ‘onafhankelijk’ uw bier inkopen. Dit zorgt voor een betere positie om te onderhandelen met bierbrouwers wat leidt tot een betere inkooppositie en daardoor een beter rendement. Bovendien heeft u de vrijheid om ook bier van lokale brouwerijen op de tap te voeren.

Nog meer rendement met automatisering

Wilt u uw rendement op uw bierverkoop nog verder verhogen, kies er dan voor uw bier te automatiseren. Hierdoor minimaliseert u uw tapverlies door de juiste dosering en door registratie voorkomt u dat er ongezien wordt weggegeven of vergeten aan slaan. Ontdek de mogelijkheden van tapautomatisering van bier ook in onze brochures.

Ook uw eigen biertapinstallatie?

Kiest u voor ‘eigen’ biertapinstallatie, dan wij de beste aanbieder. We hebben 40 jaar expertise en een dicht landelijk netwerk van servicetechnici. Maak ook kennis met ons en bekijk met ons de mogelijkheden die het best bij uw wensen aansluiten. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca Servicejeroen en Dennis DeDAKKAS