Menu

Fustbier installatie

Tapinstallatie voor fustbier

Afhankelijk van de hoeveelheid hectoliter bier dat u jaarlijks schenkt kunt u kiezen voor verschillende manieren om fusten te koelen.

Tapbuffet met fustenkast

Tapt u niet binnen 3 dagen uw fusten leeg, dan raden wij u aan te kiezen voor een tapbuffet met fustenkasten, waarin de fusten gekoeld worden, onder de bar. De fustenkast biedt plaats voor 20, 30 en 50 liter fusten en is verkrijgbaar in diverse formaten. Doordat het bier op een constante temperatuur gehouden wordt blijft de kwaliteit van uw bier langer gegarandeerd.Fustenkasten

Bierkoeler (standaard fustbier installatie)

U kunt ook kiezen voor een bierkoeler, ook wel waterbadkoeler genoemd, welke het bier door middel van een koelspiraal koelt. We vertellen u graag meer over welke oplossing het beste bij uw horecaonderneming past.

Geconditioneerde opslag

Er is ook de mogelijkheid om de bierkoeler met een fustenkast of koelcel te combineren. Het bier blijft op een constante temperatuur wat de kwaliteit van uw bier langer garandeert. Het is natuurlijk ook allemaal afhankelijk van uw situatie en hoeveel ruimte u heeft. Laat u adviseren over de oplossing die het beste bij uw wensen aansluit.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Jorn-Stouten-Poesiat-en-Kater