Menu

Tankbierinstallatie

Eigen tankbierinstallatie

Tapt u jaarlijks meer dan 140 hl bier? Kies dan voor een tankbierinstallatie (ook wel kelderbierinstallatie genoemd) voor 250, 500 of 1000 liter bier. Bierbrouwers leveren vaak deze installaties, maar u kunt ze ook bij ons bestellen.

Met een tankbierinstallatie voorkomt u dat uw gasten moeten wachten als uw bierfust weer eens leeg is. Geen gesjouw of gedoe met afkoppelen en opnieuw aansluiten van fusten als uw bar net helemaal vol staat. En voordat u weer een goed biertje tapt, zijn er bijna drie glazen weggespoeld. Wat een verspilling! Met tankbier verhoogt u uw omzet, omdat u altijd kunt blijven tappen (veel capaciteit) en er gaat geen bier verloren. Ook creëert u een beleving bij de zichtbaarheid van de tanks. Een tankbierinstallatie bespaart u handling en retouremballage want er is geen opslag van volle en lege fusten meer nodig. Kortom een tankbierinstallatie bespaart u tijd, frustratie, energie en kosten.

Meer keuze vrijheid en onafhankelijkheid met een eigen tankbierinstallatie

Steeds meer ondernemers kiezen voor een eigen tankbier installatie, wat hun meer vrijheid geeft in de bierkeuze en een betere positie om te onderhandelen met de bierbrouwer over de hectoliterprijs. Deze betere inkooppositie leidt weer tot meer rendement.

Biertank met onze onderhoudsservice

biertankWanneer u ook voor een ‘eigen’ tankbierinstallatie (kelderbierinstallatie) kiest, zijn wij een professionele aanbieder. We hebben een uitgebreide expertise met een dicht landelijk netwerk van servicetechnici. Bij de aankoop van een biertank bieden wij u een onderhoudscontract voor één keer per jaar onderhoud.

Met een (eigen) biertank tapt u:

  • Heel efficiënt en gemakkelijk een lekker biertje
  • Vers bier (direct van de brouwerij in uw tank) dat langer houdbaar is (3 maanden)
  • Zonder moeite, zonder gesjouw met fusten, zonder ingewikkelde handelingen
  • Zonder opslag en emballage van fusten
  • Geen bierverlies door wisselen van fusten
  • Geen koolzuur nodig en dus kostenbesparend
  • Met een constante temperatuur en minder energieverbruik
  • Met een echte bierbeleving door de tanks zichtbaar in uw zaak te plaatsen
  • Zonder afhankelijk te zijn van de bierbrouwer, dus met hoger rendement! (alleen bij eigendom)

Interesse gewekt?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op, maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service