Menu

Postmix installatie

Postmix installatie

Een postmix installatie is ideaal als u een horecazaak runt met een groot volume, hoge omloopsnelheid en specifieke piekmomenten. Dit is een systeem waarbij frisdranksiroop vanuit bag-in-box wordt gemengd met koolzuurhoudend water tijdens het tappen, waardoor je niet meer hoeft te werken met kleine flesjes en kratten. Tap snel en eenvoudig een cola of sinas met een postmix installatie.

postmix(1)

De voordelen van een postmix installatie

  • Hoger rendement door betere dosering
  • Sneller werken en minder handling
  • Ruimtebesparing omdat minder flessen nodig zijn
  • Koeling in de leiding
  • Geen handmatige telling bij registratie
  • Geen glaswerk (geen statiegeld) en geen retouremballage

Betere inkooppositie

We leveren, plaatsen en onderhouden postmix installaties in opdracht van onder andere brouwerijen en frisdrankleveranciers. Er zijn steeds meer horecaondernemers die kiezen voor een ‘eigen’ installatie, zodat zij ‘onafhankelijk’ in de markt de benodigde siropen kunnen inkopen. Met deze betere inkooppositie kunt u meer verdienen aan (fris)drankverkoop. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede postmix installatie.

Postmix installatie met dosering- en registratie optie

Meer rendement behalen uit uw frisdrankverhoop? Dan kunnen wij uw postmixsysteem ook automatiseren. Uw installatie is dan voorzien van een dosering- en registratie optie. Dit zorgt ervoor dat u meer controle heeft op de uitgifte door registratie en u altijd de juiste dosering frisdrank inschenkt door zelfdoserende drukknoppen.

Maar niet alleen frisdrank; met een combinatiezuil kunt u naast frisdrank ook bier, wijn en/of snellopende gedistilleerde dranken eenvoudig en snel tappen.

Ook uw eigen installatie?

Kiest u voor ‘eigen’ installatie, dan zijn wij de beste aanbieder. We hebben 40 jaar expertise en een dicht landelijk netwerk van servicetechnici. Maak ook kennis met ons en bekijk met ons de mogelijkheden die het best bij uw wensen aansluiten. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service