Menu

Beer Up tapinstallatie

Een innovatieve tapinstallatie: Beer Up

Verhoog je bieromzet met deze automatische biertap

 Beer Up is een nieuwe biertapinstallatie dat het glas vanaf de onderkant vult, zonder bierverlies. Ideaal als je snel en veel biertjes moet tappen.

Hoe werkt het? Wil je snel veel bier tappen?

Platine Igloo Beer Up detoure avec colonnetteJe plaatst een speciale beker op de tap en drukt op een knop. Zodra de beker vol is, sluit het ventiel vanzelf. Met Beer Up is het mogelijk om wel 16 glazen per minuut te vullen (ca. twee keer zo veel als een gewone tap), door eigen personeel of door de gasten zelf. Het werkt namelijk zo makkelijk dat iedereen het kan. Deze biertap laat je bier en de omzet vanzelf stijgen!
Ook in de pauzes is Beer Up een perfecte tapinstallatie, want je kunt er in korte tijd veel biertjes mee tappen (door de gasten zelf of door personeel).

Roller Stand Beer Up detoureDe speciale Beer Up beker

De transparante Beer Up bekers hebben een opening aan de onderkant die wordt gesloten door een siliconen ventiel. Ze zijn van hoge kwaliteit kunststof, afwasbaar en zo’n 250 keer te gebruiken. Voorspoelen is niet nodig. De bekers kunnen aan gasten worden uitgeleend (met borg) om er zeker van te zijn dat ze vaker worden gebruikt en geretourneerd. Dat scheelt heel wat glazen ophalen!
De bekers kunnen in verschillende kleuren bedrukt worden, zodat ze altijd passen bij de huisstijl van je onderneming.

Perfecte tapinstallatie voor zelfbediening

Iedereen kan een prima en lekker koud biertje tappen met Beer Up. Het is dan ook de ideale oplossing voor zelfbediening in cafés, restaurants en rookruimtes. De tap kan namelijk worden gekoppeld aan een kaartlezer. Klanten die een pasje hebben waar voldoende saldo op staat, kunnen zo eenvoudig een biertje tappen en direct afrekenen. Niet alleen makkelijk maar ook een bezigheid met een hoge funfactor, want iedereen wil dit natuurlijk zelf proberen!

Beer UpWil je een nog snellere tapservice, dan is de Beer Up ook zo in te stellen dat het tappen direct begint zodra de beker op de tap geplaatst wordt.afb twee glazen

Voor zelfbediening biedt van Duijnen overigens veel mogelijkheden. Bekijk hier inspirerende voorbeelden.

Biertap voor alle biersoorten

De Beer Up tapinstallatie is trouwens geschikt voor alle biersoorten, ook speciaalbieren. Je kunt zelf heel makkelijk de instellingen wijzigen per biersoort.

De voordelen van de Beer Up tapinstallatie op een rij:

1. Hoge tapsnelheid
Met 16 glazen per minuut kun je gasten prima bedienen. Ideaal als er snel veel bier getapt moet worden, bijvoorbeeld tijdens festiviteiten en in de pauze van een evenement.

2. Kostenbesparend
De automatische tapinstallatie zorgt ervoor dat je geen druppel bier verspilt; geen geknoei.

3. Iedereen kan het!
Met Beer Up tapt iedereen altijd hetzelfde biertje, lekker koud met een kleine schuimkraag.

4. Ook geschikt als zelfbedieningstap
Bijvoorbeeld op tafels in restaurants en cafés.

5. Geen gedoe met betalen
Bij de Beer Up biertap is een koppeling mogelijk met een handig betaalsysteem (oplaadbare pasjes die de tap activeren bij voldoende saldo).

6. Duurzaam en beter voor het milieu
De speciale bekers zijn herbruikbaar en afwasbaar en de koeling van het bier is energiezuinig.

7. Geen glazen meer ophalen
Glazen ophalen is niet meer nodig; door borg te vragen voor de bekers ben je er zeker van dat ze vaker worden gebruikt en worden aan het eind van de avond worden ingeleverd.

8. De biertapinstallatie is geschikt voor alle biersoorten
De tapinstellingen van Beer Up zijn eenvoudig per biersoort in te stellen.

9. Hoge funfactor
Door de innovatieve manier van tappen is Beer Up een echte blikvanger, iedereen wil het proberen!

10. Ook als verrijdbaar barmeubel verkrijgbaar
De Beer Up kan op een bar of tafel geplaatst worden maar is ook als mobiele bar leverbaar (verrijdbaar barmeubel), in verschillende uitvoeringen.

Laat je bier(omzet) stijgen

beer-up_logo_slogan De Beer Up kan kosten besparen en omzet verhogen. Door een hoge tapsnelheid, lagere personeelskosten en een betere horeca service voor je gasten. We rekenen graag uit wat deze innovatieve tapinstallatie jouw onderneming precies kan opleveren. Neem snel contact met ons op via 036 538 78 78 of mail info@vanduijnenhoreca.nl

Of kom kijken naar Beer Up op onze locatie in Almere.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca