Menu

Tapzuil

Tapzuilen voor bier, wijn en gedistilleerd

Wij leveren een uitgebreid scala aan tapzuilen in uiteenlopende stijlen en mogelijkheden. Een tapzuil moet ook binnen uw horecaonderneming passen.

Bij Van Duijnen Horeca kiest u uit een mooi aanbod aan tapzuilen in elke stijl. Van modern tot traditioneel, van messing tot roestvrijstaal en van chroom tot porselein. Zo werkt u niet alleen prettig maar creëert u ook een beleving voor de klant.

Grote verscheidenheid aan tapzuilen

Er zijn tapzuilen voor verschillende soorten drank, de bierzuil, de wijnzuil de postmix zuil, de gedistilleerd zuil of de combizuil waarbij u bier, wijn, frisdrank en gedistilleerd uit één zuil kunt tappen. Van Duijnen Horeca heeft ze dan ook in verschillende soorten en maten in heel Nederland geplaatst. Zo plaatsten wij een tijdje geleden bij De Jopenkerk in Haarlem een prachtige brugzuil. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Elk drankje een eigen tapzuil

Bier, wijn, frisdrank en snellopende sterke dranken. Voor elk drankje is er ander soort tapzuil. Maar een combinatie is ook mogelijk in een combizuil. Nog een voordeel: elke tapzuil van Van Duijnen Horeca is geschikt voor automatisering, waardoor u alle drankjes kunt registreren en doseren. En dat voorkomt verspilling en biedt u een volledige controle en inzicht op de verkoop. Ontdek zelf alle mogelijkheden van tapautomatisering.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
CityHub hotel Amsterdam