Menu

Bierzuil

Standaard bierzuilen of op maat gemaakt

Van Duijnen Horeca levert ook een uitgebreid scala bierzuilen. Een bierzuil moet uiteraard in de uitstraling van uw onderneming passen en daarom kunnen wij uw bierzuil ook op maat maken. Door onze jarenlange ervaring bieden wij altijd de juiste oplossing!

Bierzuilen in soorten en maten

Van Duijnen Horeca levert uw bierzuil zoals u dat wenst; wilt u een brugzuil, twee-kraans bierzuil, een RVS bierzuil, of compleet op maat gemaakt? Bij Van Duijnen Horeca zit u goed!


Op zoek naar een bierzuil voor uw onderneming? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan!

Jarenlange ervaring, uitstekende service

Wij leveren en plaatsen al jaren biertapinstallaties, onder andere in opdracht van brouwerijen en drankgroothandels. Onze ervaring vindt u nergens anders. En door goed onderhoud van onze Service en Onderhoudsdienst kunt u de levensduur van uw installatie aanzienlijk verlengen.

Welke bierzuil past bij u?

Laat u informeren over de talloze mogelijkheden. Wij adviseren u graag welke bierzuil het beste bij uw wensen en uitstraling past.

Meer rendement? Laat uw bierzuil automatiseren

Wilt u ook besparen op de inkoopkosten van bier? Laat dan uw biertapinstallatie automatiseren. Met tapautomatisering krijgt u meer controle en inzicht op uw bierverkoop door registratie van elk getapt biertje. Ook tapt u altijd de juiste dosering, waarbij tapverlies tot een minimum beperkt wordt. Ontdek de mogelijkheden van automatisering van de biertap en ontdek hoe u uw rendement aanzienlijk kunt verhogen.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service