Menu

Combizuil

Meer verdienen door combizuil automatiseren

Veel meer ruimte achter de bar en supersnel tappen. Dat klinkt ideaal en dat is het ook, met een combizuil. Frisdrank, wijn, bier en/of snellopende gedistilleerde dranken kunnen worden ondergebracht in een combinatie tapzuil.

U hoeft geen flessen meer te wisselen en u beperkt uw glasafval. Bovendien heeft u uw handen vrij tijdens het tappen. Ideaal om in korte tijd vele liters te schenken.

Met een combizuil volledige controle op drankuitgifte

combizuilWilt u meer verdienen aan uw drankverkoop? Dan kunt u uw combizuil laten automatiseren door uw installatie te voorzien van een dosering- en registratie optie. Dat brengt een paar belangrijke voordelen met zich mee. Met tapautomatisering heeft u volledige controle op de uitgifte, omdat het systeem elk getapt drankje op de juiste wijze doseert en registreert. Ongezien een drankje weggeven of per ongeluk vergeten aan te slaan is met tapautomatisering verleden tijd. En dat levert een mooie kostenbesparing op. Ontdek alles over tapautomatisering.

Kunnen wij u helpen?

Is uw interesse gewekt? Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons of maak een vrijblijvende afspraak. We geven graag antwoord op al uw vragen en staan voor u klaar met een passend advies.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen HorecaCityHub hotel Amsterdam