Menu

Postmix tapzuil

Tapzuil postmix installatie

Een koude cola of andere frisdrank inschenken uit de fles. Dat kan veel handiger, sneller met minder handling en zonder al dat gesleep met flesjes. Maak, net als vele andere horecaondernemers, ook gebruik van een postmix installatie en schenk in een handomdraai een glaasje frisdrank in voor uw klant.

De postmix tapzuil is leverbaar met drukknoppen en lepels. Pas ze naar uw eigen wensen aan zodat de zuil perfect in uw horecaonderneming past.

Postmix in een combinatie tapzuil

postmix tapzuilFrisdrank samen met bier en/of snellopende gedistilleerde dranken onderbrengen kan in een combizuil. Op die manier wordt een drankje serveren alleen maar makkelijker.

Meer rendement door automatisering postmix

Wij leveren, plaatsen, wijzigen en onderhouden postmix installaties en tapzuilen onder andere in opdracht van brouwerijen en drankgroothandels, maar ook voor horecaondernemers zelf. Hierdoor kunnen zij ‘onafhankelijk’ en dus scherper inkopen voor een hoger rendement.

Dat rendement kan nog beter door uw postmix te automatiseren. U heeft zo controle op de uitgifte van frisdrank door registratie, waardoor er niet meer ongezien een drankje kan worden weggegeven of per ongeluk te bestelling vergeten aan te slaan.

Meer informatie over een postmix tapzuil van Van Duijnen?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service