Menu

Wijnzuil

Wijntapzuil

Een wijntje inschenken hoeft niet alleen maar uit de fles. Het kan ook heel eenvoudig door een wijntapinstallatie te plaatsen.

We hebben diverse modellen wijnzuilen waar u uit kunt kiezen, waardoor er altijd wel een is die ook qua stijl past bij uw horecaonderneming.

Bepaal zelf het aantal tappunten van uw wijnzuil

Moretti wijnzuil_zelfdoserende knop

Moretti wijnzuil met zelfdoserende knop

U bepaalt hoeveel tappunten de wijntapzuil bevat. Ook de uitstraling van de wijnzuil is geheel aan u. Van Duijnen levert zuilen in allerlei soorten en maten: robuust, modern, art deco of zelfs een authentiek wijnvaatje. Ook bestaat de mogelijkheid van een tapcombinatiezuil van wijn met bier, frisdrank en/of snellopende gedistilleerde dranken.

Populairste wijnzuil

De populairste wijnzuil van Van Duijnen is de Moretti. Deze fraai vormgegeven wijnzuil past in elk interieur en is zeer gebruiksvriendelijk. Bij ieder tappunt zijn drie doseringen mogelijk: zoals glas en karaf.

Meer rendement op de wijnverkoop

Een eigen wijntapinstallatie betekent dat u ‘onafhankelijk’ wijn kunt inkopen. Dat alleen is al winstgevend, maar u kunt nog meer rendement behalen door uw wijntapsysteem te automatiseren. Tapautomatisering zorgt ervoor dat u altijd een perfect glaasje wijn inschenkt met de juiste hoeveelheid. De dosering kunt u zelf instellen. En ongezien een wijntje weggeven of per ongeluk vergeten aan te slaan behoren met automatisering tot het verleden. Elk glaasje wijn wordt geregistreerd.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een wijntapinstallatie in uw horecaonderneming. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca