Menu

Wijntapinstallatie

Wijntapinstallaties

Een wijntje inschenken uit een fust, bag-in-box of key keg. Steeds meer horecaondernemers maken gebruik van een snelle en eenvoudige wijntapinstallatie. Niet zo verwonderlijk, aangezien het nogal wat voordelen oplevert.

Wijn hoeft helemaal niet uit een fles te komen als deze ook uit een zeer aantrekkelijk ogende tapzuil kan worden geschonken.

wijn-juist-doseren

De voordelen van een wijntapinstallatie

Naast het feit dat u altijd wijn serveert met de juiste temperatuur, bieden de wijntapsystemen nog een aantal belangrijke voordelen:

  • Een hoger rendement door de juiste dosering
  • Makkelijke en snelle bediening
  • Geen flesbreuk, minder glas- en kurkafval
  • Ruimtebesparing omdat minder flessen nodig zijn
  • Wijn is langer houdbaar dan in een geopende fles
  • Keuze uit geselecteerde kwalitatieve (merk)wijnen
  • Minder handling
  • Meerdere doseringen zijn mogelijk (zoals glas en karaf)

Wanneer u uw wijntapinstallatie laat automatiseren behaalt u een nog hoger rendement op uw wijnverkoop. U schenkt namelijk altijd de juiste dosering, welke u ook zelf kunt instellen, en u heeft de mogelijkheid tot registratie. Hierdoor is een wijntje ongezien weggeven of vergeten aan te slaan niet meer mogelijk. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Wij hebben de mogelijkheden ook voor u samengevat in een brochure, welke u gratis kunt downloaden op onze website.

Diverse wijnzuilen

Onze wijntapinstallaties zijn verkrijgbaar met verschillende soorten wijnzuilen. U kunt kiezen voor een wijnzuil maar ook bestaat er de mogelijkheid van een combinatie tapzuil. Hiermee kunt u, naast wijn, ook heel eenvoudig frisdrank, bier en/of snellopende gedistilleerde dranken schenken.

Onderhoud van de wijntapinstallatiewijn inschenken klein

Om de kwaliteit van de wijn en de wijntapinstallatie optimaal te houden raden wij u aan minimaal 4 keer per jaar uw wijnleiding te laten doorspoelen. Neem voor al uw mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven antwoord op al uw vragen.

Ook uw wijn altijd juist doseren?

Van Duijnen Horeca Service kan u helpen om meer rendement te halen uit uw wijntapinstallatie. U kunt bij ons terecht voor het laten automatiseren van de huidige installatie of voor de aanschaf van een nieuwe wijntapinstallatie. Door te kiezen voor tapautomatisering bij wijnen wordt ieder glas wijn juist gedoseerd. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Neem direct contact met ons op en we bellen u terug voor een vrijblijvende kennismaking. Of reken direct uit hoeveel u kunt besparen door te kiezen voor tapautomatisering met onze handige tool.

 

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
CityHub hotel Amsterdam