Menu
17 januari 2020
Horecava 2020

Terugkijken op de Horecava 2020!

Wat een ervaring was het: de Horecava 2020, de grootste horecavakbeurs van Nederland, was ook deze editie weer onvergetelijk. We blikken terug op één van de beste edities ooit voor Van Duijnen Horeca Service, voor het eerst dit keer met een gloednieuwe stand!

Samen met 10 adviseurs is er gedurende 4 dagen gebikkeld om klanten én nieuwe relaties te verwelkomen op onze nieuwe stand. En er was voldoende te beleven met onder meer een ‘Brewers Breakfast’ (ontbijtsessies door en voor brouwerijen), de nodige netwerkborrels en een live demonstratie van het nieuwe DashBar systeem. We noemen nog één keer de hoogtepunten van deze Horecava:

  • Een nieuwe stand voor Van Duijnen waarbij bezoekers alle ruimte hebben om kennis te maken met de laatste barinnovaties.
  • Diverse getekende offertes tijdens de beursdagen.
  • Succesvolle organisatie van 3 Brewers Breakfast sessies samen met Jopenbier, Two Chefs Brewing en Poesiat & Kater.
  • Samenwerking met Horeca Techniek Nederland met een eigen stand voor alle producten voor én achter de bar.
  • Grote opkomst tijdens de twee netwerkborrels.

We bedanken al onze relaties voor het bezoeken van de Van Duijnen stand en kijken uit naar de nieuwe samenwerkingsverbanden met horecaondernemers die we dit jaar gaan opstarten. Tot volgend jaar! En… vergeet niet hier de aftermovie te bekijken:

Horecava 2020
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service