Menu

Over Van Duijnen

Van Duijnen Horeca Service

pand2Van Duijnen Horeca Service is dé grootste zelfstandige technische dienstverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland. Wij bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop met maximaal rendement.

Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

Meer rendement op uw drankverkoop

Door tapautomatisering bespaart u flink op uw inkoopkosten van drank door ieder drankje met de juiste dosering te tappen (minimaliseren van tapverlies) en controle door registratie van elk getapt glas, waardoor ongezien weggeven en vergeten aan te slaan verleden tijd zijn.

Wij zijn partner van honderden zelfstandige horecaondernemingen. Daarnaast werken wij als geselecteerd servicepartner samen met brouwerijen, wijn- en drankengroothandels zoals bijvoorbeeld Heineken (Amstel, Brand), Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt wijnen.

Familiebedrijf

Van Duijnen, van oorsprong een familiebedrijf, werd in 1941 opgericht in Amsterdam als leverancier van drankautomaten. Inmiddels is Van Duijnen gevestigd in Almere. Van Duijnen Horeca Service valt samen met Van Duijnen Koffie onder de Van Duijnen Groep. Van Duijnen levert maatwerk, waarbij de nadruk ligt op het bieden van optimale service met een landelijke dekking.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca ServiceTrinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca