Menu

Partners

Als marktleider werkt Van Duijnen Horeca Service samen met veel vooraanstaande partners. Zo zijn we preferred partner van onder andere VNPF (de branchevereniging van de poppodia en -festivals van Nederland).

Ook voeren wij voor veel toonaangevende brouwerijen en drankenleveranciers de installaties uit. Onder meer voor Heineken, Amstel, Brand, Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt.

Totaalpakket voor betere controle en meer winst

Daarnaast werken wij bijvoorbeeld ook samen met BDO Accountants; Adviseurs waarmee we in samenwerking met Eijsink een totaalpakket ontwikkelen voor betere controle en meer winst in uw onderneming.

Tevens hebben wij nauwe banden/connecties met veel kassaleveranciers zoals bijvoorbeeld Eijsink, Stroke! (unTill Kassa Automatisering), Janssen Kassasystemen, Van Hessen (Micros), Creo en Aloha. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen onze tapautomatiseringssystemen gekoppeld worden aan vrijwel ieder afrekensysteem.

Horecawerf

Van Duijnen is ook partner bij Inspirium in Breda (i.s.m. Eijsink) en het Inspirium in Amsterdam (voorheen Horecawerf), de “one-stop-shop” voor horecaondernemers. In het Inspirium hebben vele gespecialiseerde topleveranciers voor de horecabranche zich verenigd in een unieke en inspirerende showroom van 3000 m2, die de bezoekers een goed beeld geven van de vele mogelijkheden op het gebied van onder andere drankvoorziening, interieur, keukenapparatuur, techniek, innovatieve systemen en dienstverlening.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service