Menu

Werken bij

Werken bij Van Duijnen

Professioneel, informeel, mensgericht, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Dat is de cultuur en personeelsbeleid van Van Duijnen Horeca Service BV. in een notendop. Onze kennis van zaken en onze passie waarmee we elke dag onze diensten verlenen zijn de aspecten die succesbepalend zijn.

Op dit moment zetten we ons met ruim 100 ondernemende collega’s in voor de tevredenheid van onze klanten, grote en kleinere horecagelegenheden in heel Nederland. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Herken jij je in onze bedrijfscultuur, ons vakgebied en wil jij onze toekomstige collega worden? Bekijk onze vacatures.

Bruine kroeg als trefpunt

Je vindt ons kantoor in Almere, waar de sfeer zeer aangenaam is en het de collegiale interactie stimuleert. Ons kantoor is uitgerust met een echte ‘bruine kroeg’ als trefpunt. De open cultuur bij Van Duijnen nodigt medewerkers uit om mee te denken over beleid en inventieve klantoplossingen. Ondertussen wordt er ook gewoon hard gewerkt.

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen passende of interessante vacature voor je tussen? We zijn altijd geïnteresseerd in je CV en een goede onderbouwde motivatie. Gebruik hiervoor ons sollicitatieformulier. Sluiten jouw kwaliteiten voldoende aan op onze functieprofielen, dan nemen we je graag op in onze database. Ontstaat er een passende vacature, dan nemen we persoonlijk contact op. Daarbij mag je rekenen op een snelle en zorgvuldige procedure.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service