Menu

Zelf bier tappen

Laat gasten zelf hun biertje tappen met zelftaps van Van Duijnen Horeca

Het is een trend waar je niet meer omheen kan: zelf bier tappen in de horeca. Voor gasten heeft zelf bier tappen een hoge ‘funfactor’ en voor ondernemers betekent dit een hogere drankomzet en een besparing op de personeelskosten. Tafeltap bij Burgerfabriek

Zelf bier tappen: zo werkt het

Met een zelfbediening tapinstallatie kunnen gasten heel eenvoudig en op elk gewenst moment hun eigen biertje tappen. De betaling gebeurt contactloos met bankpas of smartphone. Doordat er niet gewacht hoeft te worden op bediend personeel neemt de omzet toe. En uit de praktijk blijkt dat gasten het zelf tappen ontzettend leuk vinden! Een goede manier om je als ondernemer te onderscheiden van de concurrentie en een stukje beleving aan jouw zaak toe te voegen. Van Duijnen Horeca Service heeft ruimte ervaring op het gebied van zelf bier tappen. Wij kunnen op iedere gewenste plek tafeltaps of zelfbedienings biertaps (wandtaps)plaatsen, maar desgewenst ook een complete zelfbedieningsbar.

Zelbedieningsbar Wereld Restaurant Orange in Apeldoorn en Puur in Emmen

Zelbedieningsbar Wereld Restaurant Orange in Apeldoorn en Puur in Emmen

Deze ondernemers laten hun gasten al zelf bier tappen

Zelf bier tappen bij CityhubCityHub Hotel Amsterdam en Rotterdam

“Van Duijnen Horeca Service heeft voor ons een volledig geautomatiseerde zelfbedieningsbar gemaakt waarbij onze gasten zelf hun koude en warme drankjes kunnen inschenken. Via Van Duijnen Horeca Service hebben we ook een vending machine waar onze gasten zelf met hun polsbandje blikjes en versnaperingen kunnen pakken. Zij hebben helemaal met ons meegedacht en een bar ingericht die helemaal binnen ons concept past.”

Zelfbedieningsbar CityHub Rotterdam

Zelfbedieningsbar CityHub Rotterdam

Zelf bier tappen bij Star LodgeStar Lodge Hotels Utrecht

“Met ons nieuwe hotel zijn we een stapje verder gegaan met ons geautomatiseerde dranksysteem: we hebben namelijk achter de bar geen personeel meer staan! Over het algemeen zijn de reacties van onze gasten positief: zij zien het als een beleving om zelf aan de andere kant van de bar te staan. Zelf even een drankje tappen via het prachtige vormgegeven RVS-tapsysteem wordt als leuk ervaren. En het een en ander verdient zich in de uiteindelijke prijs van de hotelkamer terug.”

Zelf bier tappen bij de BurgerfabriekDe Burgerfabriek Amsterdam

“Onze zelftaps bieden twee voordelen: het bespaart personeelskosten en het levert ons veel meer bieromzet op. Op de tafels met eigen biertap is de bieromzet zeker 20% hoger! We zien ook dat onze gasten gaan voor de ‘experience’; ze vinden het hartstikke leuk om zelf een biertje te tappen. En ook niet onbelangrijk: ze hoeven niet te wachten op bediening. Met de tafeltap hebben ze altijd een lekker koud biertje letterlijk binnen handbereik.”

Zie hier andere voorbeelden

De voordelen van zelf bier tappen voor jouw onderneming

• Meer omzet door hoge funfactor (zelf tappen is leuk) + geen wachttijd

• Besparing op personeelskosten • Altijd de juiste dosering: een perfect getapt biertje

• De gasten hebben altijd een koel drankje binnen handbereik

• Alle drankjes worden automatisch afgerekend via bankpas of smartphone

• Geschikt voor diverse biersoorten

• Makkelijk te integreren in zelfbedieningsconcepten waarbij gasten ook zelf hun eten pakken (hotels, restaurants)

• Minder personeel komt met geld in aanraking, omdat betaling via een pas gaat . Lees hier over de voordelen van tapautomatisering om fraude te voorkomen in onze blogpost.

zelftap biertap tafelMeer informatie over zelf bier tappen door Van Duijnen Horeca Service?

Interesse in een op maat gemaakt concept voor een zelf tapinstallatie? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze gespecialiseerde adviseurs neemt uiterlijk binnen één werkdag contact op!

Bedrijfsnaam

Vestigingsplaats

Naam

Geslacht
MV

Telefoonnummer

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca.

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
jeroen en Dennis DeDAKKAS