Menu
06 januari 2020
Café restaurant

Zo stop je drankverspilling en niet aangeslagen drankjes

In de horeca is het tegenwoordig steeds lastiger om goed en ervaren personeel te vinden. Er wordt gemorst, misgetapt, weggegeven, verkeerd ingekocht en vergeten aan te slaan. Je wil een einde maken aan jouw winstverlies. Je kan deze drankverspilling stoppen en meer inzicht en controle krijgen over je drankenstromen. Hoe doe je dat?

Er is nu de perfecte tool ontwikkeld om je bar beter aan te sturen en medewerkers makkelijker te laten werken. Tijd om kennis te maken met DashBar. Hiermee kan je:

• Verminderen van tapverlies/verspilling = 10 – 15% besparen op inkoopkosten bier;
• Direct zichtbaar maken van de getapte dranken in de kassa zodat ‘vergeten’ niet meer kan;
• Via laptop of tablet 24/7 bedienen en uitlezen van tapkranen en zelftaps zodat je precies weet wat er getapt is.

Al een paar maanden na de opening van Escobar zagen we dat er best veel verspilling was. Ook hadden we het vermoeden dat niet alles werd aangeslagen. We hebben een drukke zaak, dan vergeet je weleens iets af te rekenen en dat tikt aan. Daarom wilden we de drankenstroom inzichtelijker krijgen, door middel van tapautomatisering.
– Willem Alberts, mede-eigenaar Escobar Amsterdam. 

Ervaar het verschil zelf en bekijk de video: “Meer verdienen aan drankverkoop” hier.

En wil je direct contact met één van onze adviseurs? Tijdens de Horecava 2020 staat ons team voor je klaar. Maak hier direct een afspraak en bezoek ons in hal 1 (stand 441) in de RAI Amsterdam van 13 t/m 16 januari. Liever telefonisch contact? Dan bereik je ons op het nummer: 036 – 538  78 78. We helpen je graag verder!

Café restaurant
Mail dit bericht

Reacties

Reageren op deze blog

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Trinity nieuwe barinrichting door Van Duijnen Horeca