Menu

More-Itz kiest eigen identiteit door pils-barkoeling-tapinstallatie

Offerte aanvragenInfo aanvragen

more its 5More-Itz in het Noord-Brabantse Drimmelen heeft bewust gekozen om zelf te investeren in een eigen tapinstallatie, barkoeling en biertanks. En kiest Van Duijnen Horeca Service als leverancier hiervan. Thomas Langerwerf, eigenaar: “Wij zijn niet afhankelijk van een brouwerij en het is ook gewoon leuker om ons eigen bier te laten brouwen.”

more its 4Begin dit jaar opende More-Itz haar deuren. Een luxe après ski hut geïnspireerd door het Zwitserse plaatsje St Moritz. De zaak ligt net boven Breda in de waterrijke streek de Biesbosch. Thomas Langer­werf: “Zowel in de zomer als de winter is het goed vertoeven aan het water. Wij hebben een prachtig groot terras met een restaurant verdeeld over twee verdiepingen, een buitenkeuken, twee buiten­bars, dj booths en zijn ook vergader- en trouwlocatie.” Bij More-Itz is praktisch alles mogelijk. Thomas: “In de horeca wordt een eigen identiteit steeds belangrijker. De sky is the limit is ons motto, dus waarom dan ook niet eigen tapinstallatie, barkoeling en biertanks.  Al snel kwam ik toen uit bij Van Duijnen Horeca Service.”

Chique uitstraling

more its 3Van Duijnen Horeca Service levert bij More-Itz een totaaloplossing voor de drankvoorziening. Dit pakket bestaat uit een kelderbierinstallatie, alle barkoelingen aangesloten op één centrale koelunit, biertapinstallatie en bierzuilen, lekbladen en koelcellen. Thomas: “Ik heb één vast aanspreekpunt voor mijn drankvoorziening. Dan weet ik altijd bij wie ik moet zijn. Een horecazaak runnen is hard werken en dan is het belangrijk dat je op snelle service van Van Duijnen kan rekenen. Ook geeft eigen apparatuur een veel chiquere uitstraling dan standaard tapinstallaties.” More-Itz ging zelfs nog een stapje verder met een eigen biermerk. Thomas: “De tap krijgt nog meer cachet met je eigen logo. Eigen bier brouwen is ook helemaal van deze tijd. Gasten zijn heel enthousiast.”

Geen afnameverplichting

More-Itz heeft geen afnameverplichting bij drankenleveranciers. Thomas: “Ik heb dankzij de totaaloplossing van Van Duijnen volledige keuzevrijheid en kan mijn eigen pakket van dranken samenstellen. Zo zit ik bijvoorbeeld niet vast aan een bepaald merk voor cola of ice tea. En gaan de inkoopprijzen ergens omhoog, dan kan ik zonder gedoe overstappen naar een andere leverancier.”

Duurzaam en energiezuinig

More Itz met eigen tapinstallatie en koelinstallatieInvesteren loont voor More-Itz. Thomas: “Wij zijn nu ruim drie maanden open en ik heb ben dik tevreden. De kosten voor stroom zijn lager en ik ben minder geld kwijt aan onderhoud. In plaats van tien of soms wel twintig machines staat er bij ons één centrale koelunit, die ook nog eens zeer energiezuinig is. Als horecaondernemer voel ik mij niet alleen verantwoordelijkheid voor mijn gasten en medewerkers, maar ook voor mijn omgeving. De totaaloplossing van Van Duijnen is duurzaam en milieubewust. Natuurlijk moet je wel kapitaal voor handen hebben, maar binnen één of twee jaar verdient die investering zich terug.”

Deze bedrijven
besparen al dankzij
Van Duijnen
Horeca Service
Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca ServiceCityHub hotel AmsterdamJorn-Stouten-Poesiat-en-Kater